HP Spectre x360 14

HP Inc. onthult de nieuwe HP Spectre x360 14. De laptop biedt de zichtbaarheid van een 15-inch apparaat met de mobiliteit van een 13,5-inch, voor de ultieme browse-, lees-, edit- en kijkbeleving. HP kondigt vandaag ook aan dat de 11e Gen Intel® Core™ Processor Spectre en ENVY worden uitgebreid, met toonaangevende prestatieverbeteringen en een langere batterijduur.

De PC is essentiëler dan ooit met het oog op meer activiteiten vanuit huis, zoals werk school en doktersbezoeken in de nabije toekomst. Omdat het huis vaak gevuld is met huisgenoten of familieleden die ook moeten werken, zouden apparaten net zo flexibel moeten zijn als hun werkomgeving. Minder dan een derde van de gebruikers heeft een kantoor waar een deur dicht kan: woonkamers, slaapkamers en keukens zijn de meest gebruikte plekken om te werken van 2020. HP creëert apparaten zoals de nieuwe HP Spectre x360 14 met intelligente functies – zoals prestatiebeheer en nieuwe AI-gebaseerde audiomogelijkheden – om in te spelen op behoeften van gebruikers.

“On-the-go computing krijgt een nieuwe betekenis omdat de gebruikers van vandaag apparaten eisen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen in hun huis”, zegt Kevin Frost, global lead en general manager, Consumer Personal Systems, HP Inc. “HP luistert in realtime naar zijn gebruikers en biedt de meest intelligente Spectre tot nu toe – ontworpen om te anticiperen op de behoeften en eisen van gebruikers. Van intelligente audiofuncties zoals AI Noise Removal voor meeslepende Zoom-gesprekken, tot oplossingen zoals Smart Sense, dat automatisch de instellingen op het apparaat aanpast voor betere prestaties”.

HP Spectre x360 14: Schoonheid, Adaptieve Intelligentie en Grensverleggende Prestaties

Het opvallende design met gem-cut en dubbele afschuining dat is bereikt door precisie aluminium CNC-bewerking, definieert het Spectre-portfolio. Dit in combinatie met het kleurenaanbod van Nightfall Black met Copper Luxe accenten, Poseidon Blue met Pale Brass accenten, en Natural Silver.

De Spectre x360 14 is in samenwerking met Intel getest, afgesteld en geverifieerd7 om te voldoen aan de eisen van het Intel® Evo™-platform8. Zodat het voldoet aan de specificaties van Intel® hardware en de belangrijkste ervaringsdoelen voor reactievermogen; instant wake, batterij levensduur en snel opladen. De Spectre x360 14 wordt geleverd met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ processor die een prestatieverbetering9 van 34% levert, en 79% prestatiewinst10 met gelijkwaardige integrated Intel® Iris® Xe graphic11 in vergelijking tot de Spectre x360 13 van vorig jaar.

Met een batterijlevensduur van 12 tot 17 uur kun je dit apparaat door het hele huis meenemen, waar je ook heen wil. Thuiswerken vereist een consistente, snelle verbinding en de Spectre x360 14 levert met 3x hogere verbindingssnelheden met Wi-Fi 613 en Bluetooth 5.0 ondersteuning. Het apparaat ondersteunt ook Thunderbolt™ 414 voor het snel signaleren van datasnelheden om grote bestanden zoals video’s, foto’s en films in enkele seconden te verzenden en te ontvangen. Gemakkelijk bestanden overbrengen tussen apparaten en besturingssystemen met HP Quick Drop. Met HP MPP 2.0 Tilt Pen-ondersteuning en de magnetische bevestigingsfunctie is de Spectre x360 14 perfect voor creatie en Adobe Fresco gekwalificeerd, met apps in de Adobe Creative Cloud, Premiere Rush, Premiere Pro, Creative Cloud Photography Plan en Acrobat Standard, gratis tijdens een proefperiode van 30 dagen15.

De Spectre x360 14 biedt een groot aantal intelligente functies en softwaremogelijkheden die zijn ontworpen om zich naadloos aan te passen aan een gebruiker op basis van de activiteiten.

Next-Gen Premium PC’s: Veelzijdigheid voor eindeloze mogelijkheden met stroom en connectiviteit

Ook beschikbaar deze herfst zijn geselecteerde HP Spectre en ENVY notebooks met 11e generatie Intel® Core™ processoren, Intel® Iris® Xe graphics en Intel® Evo™ platform verificatie15. Deze zijn ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar de beste prestaties, veelzijdigheid en mobiliteit voor hun digitale bezigheden.

Ook nieuw voor de Spectre line-up is de HP Spectre x360 13 met 5G21, met een tot 4x hogere downloadsnelheid22 en tot 2,8x betere dekking met HP Dynamic Range23.