Huawei FreeBuds 3: draadloos en intelligent geluid

Perfect op tijd voor de eindejaarsfeesten liggen Huawei’s nieuwe FreeBuds 3 in de Belgische winkels. De draadloze, compacte oortjes combineren een knap design met een ongeëvenaard geluid en actieve ruisonderdrukking. Daarmee zijn de ideale metgezel om overal van kristalheldere muziek te genieten, zelfs op de meest drukke en lawaaierige plekken. De Huawei Freebuds 3 zijn beschikbaar voor een adviesprijs van € 179.

Geluid van ongeëvenaarde kwaliteit

De Freebuds 3 brengen echt stereogeluid naar draadloze oortjes. De precieze en zeer gevoelige driver in de oortjes is zorgvuldig afgesteld om elke muzieknoot in zijn originele staat te laten weerklinken. Een complexe bass tube die ingenieus in elk oortje is ingewerkt maakt de muziek luider, sterker en straffer. Door de stabiele connectiviteit met lage latentie zijn de FreeBuds 3 ook de perfecte draadloze oordopjes voor gamers die directe akoestische feedback nodig hebben voor een meeslepende game-ervaring.

Ruisonderdrukking die zelfs het lawaai in de metro verslaat

Dankzij de complexe technologie die in het oortje zit, is omgevingslawaai niet langer een stoorzender wanneer je telefoneert in een lawaaierige omgeving. Dankzij de nauwkeurige active noise cancelling functie kunnen de FreeBuds 3 het omgevingslawaai 1 gevoelig verminderen.

De FreeBuds 3 zijn de eerste oortjes die zowel gesprekslawaai verminderen als actieve ruisonderdrukking ondersteunen. Door het dubbeltappen op het linkeroortje zet je de ruisonderdrukkingsfunctie aan en geniet je van kristalheldere muziek, zelfs in de drukke metro of een lawaaierig restaurant. De technologie past zich aan aan elk uniek oorkanaal voor een perfecte persoonlijke ervaring.

Fantastisch draagcomfort en een batterij die heel de dag meegaat

De Freebuds 3 spelen probleemloos vier uur lang muziek met één enkele laadbeurt en in totaal 20 uur als je ze samen met de case gebruikt³ . Het opladen van de draadloze oortjes is gemakkelijker dan ooit. Met de ronde case die perfect in je handpalm en broekzak past, laad je de oortjes op via draadloze laders en smartphones die reverse wireless charging² ondersteunen. Ideaal om je Freebuds onderweg nog wat extra power te geven!

De ergonomische pasvorm van de FreeBuds 3 zorgt voor fantastisch draagcomfort zodat je urenlang naar je favoriete muziek kan luisteren. Het design van de oortjes is geïnspireerd op de natuurlijke kromming van de stemholte van een dolfijn. Die vorm concentreert en moduleert het geluid wat samen met de diepere positie in het oor zorgt voor kwaliteitsvol geluid.

Beschikbaar in België

De FreeBuds 3 en de case hebben een stijlvol design met een glanzend zwarte of witte afwerking. De oortjes zijn beschikbaar in de twee kleuren voor een adviesprijs van €179.