Huawei FreeBuds 4i

Huawei stelt nieuwe draadloze oortjes voor die het assortiment nog ruimer maken: de HUAWEI FreeBuds 4i. De stereo-oortjes met stijlvol design beschikken over actieve ruisonderdrukking en bieden een uitstekende geluidskwaliteit. De HUAWEI FreeBuds 4i beschikken over de premium functies die je vindt in de HUAWEI FreeBuds-serie, waaronder Active Noise Cancellation (ANC), opmerkelijke batterijduur en heldere audio. De FreeBuds 4i zijn vanaf 26 maart beschikbaar in België voor een adviesverkoopprijs van 79 euro in wit.

Hoor wat jij wilt

De HUAWEI FreeBuds 4i herkennen omgevingsgeluid via de microfoons en genereren een omgekeerde geluidsgolf om het achtergrondlawaai te verminderen. Het algoritme richt zich op veelvoorkomende lawaaierige scenario’s zoals een druk winkelcentrum, openbaar vervoer, een treinstation, het kantoor of een menselijke stem. Daardoor genieten gebruikers een optimale ANC-ervaring.

De FreeBuds 4i beschikken ook over een Awareness Mode. Hiermee kunnen gebruikers omgevingsgeluiden opvangen zonder de stereo-oortjes uit te moeten doen. Door simpelweg in de oortjes te knijpen, schakelen de HUAWEI FreeBuds 4i tussen de Awareness Mode en de Active Noise Cancellation.

Om omgevingsgeluiden tijdens telefoongesprekken te verminderen en de gesprekskwaliteit te verbeteren, maken de HUAWEI FreeBuds 4i gebruik van drie technologieën afgestemd op storingen van buitenaf. De exclusieve ruimtelijke filteringstechnologie laat toe dat de microfoons de stem van de gebruiker nauwgezet oppikt. Het dubbele microfoonsysteem met een slit-duct ontwerp vermindert op zijn beurt windruis, terwijl de AI-ruisonderdrukkingstechnologie al het overgebleven ruis filtert.

Een hele dag lang muziek

Huawei zorgde voor een optimale batterijduur. De HUAWEI FreeBuds 4i combineren een grote en hoge energiedichte batterij met een compact frame, wat resulteert in een batterij die langer meegaat.

Zonder ANC, bieden de HUAWEI FreeBuds 4i 10 uur ononderbroken muziek of 6,5 uur gesprekstijd. Samen met de oplaadhouder kan 22 uur lang muziek worden afgespeeld of 14 uur worden gebeld. Met ANC ingeschakeld, luister je 7,5 uur ononderbroken muziek en voer je tot 5,5 uur telefoongesprekken. Bovendien biedt de geavanceerde snellaadtechnologie 4 uur audioplezier met een oplaadtijd van slechts 10 minuten.

Mini formaat, moderne look

De HUAWEI FreeBuds 4i werden ontworpen in 3 krachtige kleuren: Ceramic White, Carbon Crystal Black en Honey Red. Voorlopig komt echter uitsluitend Ceramic White naar de Belgische winkelrekken.

De oplaadcase van de HUAWEI FreeBuds 4i is zo ontworpen dat ze perfect in de handpalm van de gebruiker past. De HUAWEI FreeBuds 4i oortjes zelf ondergingen duizenden rondes van comforttests, resulterend in een ontwerp dat aangepast is aan de gehoorgang waardoor het draagcomfort op lange termijn optimaal is. Ook actieve, energieke gebruikers kunnen zorgeloos luisteren terwijl ze op avontuur zijn. Dankzij Huaweis geavanceerde audiotechnologie geven de FreeBuds 4i altijd en overal een glasheldere geluidsbeleving.

Gebalanceerde audio, op maat van popmuziek

De HUAWEI FreeBuds 4i zijn voorzien van op maat gemaakte onderdelen, waaronder de 10 mm dynamische drivers die een intensere versterking bieden voor een krachtige bas. De stereo-oortjes gebruiken ook het “PEEK+PU” polymeer composiet diafragma dat tegelijk flexibel en krachtig is. Het biedt een hoge gevoeligheid met een rijke dynamische respons zodat luisteraars kunnen genieten van elk klein detail in hun muziek. Bovendien zorgt de structuur van de windruisonderdrukking voor consistente geluidseffecten.

De HUAWEI FreeBuds 4i zijn ontworpen voor liefhebbers van popmuziek. Huawei’s ‘afstemmingsteam’ combineerde verschillende instrumenten, ritmes en zangstijlen om de audiokwaliteit aan te passen aan de frequentie van popmuziek.

Een precieze detectie van elke aanraking

Naast de zuivere audio-ervaring bieden de HUAWEI FreeBuds 4i ook een uitstekende interactieve belevenis. Gebruikers kunnen switchen tussen het spelen van muziek, spraakoproepen en geluidactivatie door middel van simpele vingerbewegingen.

Met een Huawei smartphone (vanaf EMUI 10.0) wordt het snelkoppelingssysteem ondersteund dat werkt via een pop-up melding wanneer de snellaadcase opent. Tijdens het koppelen wordt alle informatie met betrekking tot de batterijduur en de laadcase duidelijk weergegeven.