Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei stelt de HUAWEI FreeBuds Pro 2 voor, een nieuwe generatie akoestische premium TWS oordopjes die een superieure luisterervaring bieden. De expertise en ervaring van Huawei op het gebied van TWS audio hebben geresulteerd in een nieuw topmodel waarmee gebruikers de ware schoonheid van audio ervaren.

Meest authentieke high-fidelity (hifi) audio-ervaring

HUAWEI FreeBuds Pro 2 beschikken over een uniek ‘Ultra-hearing True Sound Dual Driver’-systeem dat op intelligente wijze twee drivers in perfecte harmonie laat samenwerken voor uitstekende audioprestaties. Het maakt gebruik van een planair diafragma, dat meestal alleen beschikbaar is in high-end oordopjes, dat heldere en nauwkeurige hoge tonen en boventonen produceert. Een dynamische driver met vier magneten zorgt voor midden- en lagere frequenties die garant staan voor een krachtige bas. Het resultaat is een breed audiobereik, van 14Hz to 48kHz, met nauwkeurige geluidsdetails.

De ‘Triple Adaptive EQ’ technologie van de HUAWEI FreeBuds Pro 2 kan het geluid automatisch afstemmen op de structuur van het gehoorkanaal, de positie van de oordopjes en het volume, dat realtime zorgt voor een gepersonaliseerd geluid. In combinatie met het LDAC™ hoge-resolutie audiocodec protocol wordt de audio verder geoptimaliseerd voor een ultra-high definition luisterervaring. Met de HWA en Hi-Res Audio Wireless certificeringen zorgen de HUAWEI FreeBuds Pro 2 ervoor dat gebruikers geluid op de best mogelijke manier ervaren, ongeacht waar ze zijn of met welk volume ze muziek afspelen.

De HUAWEI Freebuds Pro 2 zijn in samenwerking met Devialet ontwikkeld. Beide merken delen hun passie voor geluidskwaliteit en hebben samengewerkt om de akoestische luisterervaring van de HUAWEI FreeBuds Pro 2 te verfijnen zodat muziekliefhebbers de beste geluidskwaliteit kunnen ervaren.

Toonaangevende ruisonderdrukking

HUAWEI FreeBuds Pro 2 bieden gebruikers geavanceerde actieve ruisonderdrukking. In vergelijking met zijn voorganger verhoogt het ‘Triple Mic ANC System’ de gemiddelde diepte van ANC met een toonaangevende 15%. Tegelijkertijd stelt de ‘Intelligent Dynamic ANC 2.0’ nauwkeurig de externe geluidsomgeving vast en selecteert een geschikte ruisonderdrukkingsmodus om ruis te elimineren voor optimaal luistergenot. Zo wordt wind- en omgevingsgeruis in bijvoorbeeld een vliegtuig of op de fiets verminderd dankzij het nieuwe verborgen winddichte ontwerp.

De nieuwe Pure Voice ruisonderdrukkingstechnologie van HUAWEI FreeBuds Pro 2 maakt heldere en stille telefoongesprekken mogelijk. Het is gebaseerd op een 4-Mic Call Noise Cancellation systeem in combinatie met het exclusieve Deep Nural Network (DNN) ruisonderdrukking algoritme van Huawei. Dit zorgt ervoor dat menselijke stemmen nauwkeurig worden opgevangen en tegelijkertijd de ruisonderdrukking wordt verbeterd, zodat gebruikers een heldere geluidskwaliteit ervaren voor spraak – of videogesprekken ongeacht waar ze zijn.

Slimmere audioverbindingen voor meer gemak

HUAWEI FreeBuds Pro 2 biedt een naadloze verbinding met twee apparaten voor het automatisch schakelen tussen gesprekken. De dubbele verbindingsfunctie werkt samen met smartphones, tablets, pc’s en wearables van Huawei en met apparaten voor Android, iOS en Windows smart-systemen. 

In het ‘Audio Connection Centre’. zien gebruikers de laatste tien apparaten waarmee de oordopjes waren verbonden om gemakkelijk opnieuw connectie te maken. HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn ook automatisch detecteerbaar op het Super Device scherm van Huawei PC’s, tablets en telefoons en zijn eenvoudig via drag and drop aan te sluiten.

Allround prestaties

HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn klein maar krachtig. Ze zijn uitgerust met een batterij voor een lange levensduur – met ANC geactiveerd is dat maximaal vier uur en in totaal van 18 uur met de case. Als ANC is uitgeschakeld, bedraagt de luisterduur 6,5 uur en in totaal 30 uur met de case.

Voor mobiele gebruikers ondersteunen de HUAWEI FreeBuds Pro oordopjes met behulp van de case ook omgekeerd opladen via telefoon of tablet. Bovendien zijn de HUAWEI FreeBuds Pro 2 IP54 spatwaterdicht, zodat regen en zweten geen invloed hebben op de prestaties van de oortjes.