Huawei FreeBuds Studio

Huawei Consumer Business Group (BG) kondigt de Huawei FreeBuds Studio aan, zijn eerste draadloze over-ear hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon met premium ontwerp beschikt over dynamische actieve ruisonderdrukking, ondersteunt dubbele verbinding met Huawei, Android, iOS en Windowsapparaten en speelt tot 20 uur lang muziek. De FreeBuds Studio vervoegt Huawei’s kwaliteitsvolle audiogamma en is online verkrijgbaar MediaMarkt voor een adviesprijs van € 299.

Huawei FreeBuds Studio is een comfortabele over-ear hoofdtelefoon van kwaliteitsvolle materialen met premium look. De strakke oorschelpen zijn afgewerkt met een metallic matte textuur en zijn via een hoofdband uit roestvrij staal verbonden

Wanneer de FreeBuds Studio volledig is opgeladen, speelt hij tot twintig uur lang muziek af met ANC (Active Noise Cancellation), of vierentwintig uur lang als ANC is uitgeschakeld. Na tien minuten snelladen, speelt de FreeBuds Studio tot vijf uur muziek af met ANC, of acht uur indien ANC is uitgeschakeld.

Hoge-resolutiegeluidskwaliteit voor ieder oor

De Huawei FreeBuds Studio ondersteunt een ultrabrede frequentierespons van 4Hz tot 48kHz, die door audiodeskundigen werd verfijnd voor muziek in de hoogste kwaliteit met rijke ondertonen. Daarnaast is hij ook voorzien van een vierlaags 40mm polymeerdiafragma dat een breder frequentiebereik mogelijk maakt met hogere gevoeligheid.

Huawei’s zelfontwikkelde L2HC draadloze audio codec technologieën bereiken een audiotransmissiesnelheid van maximaal 960kbps waardoor de FreeBuds Studio originele kwaliteitsgeluiden van audiobestanden in detail reproduceert.

De grote oorschelpen van 65mm*42mm bieden een ruimere pasvorm voor een beter draagcomfort. Het gestroomlijnd ontwerp van de hoofdband kan tot 150 graden worden verlengd zodat het op ieder hoofd past. Het lederen oorkussen voelt zacht en comfortabel en isoleert op effectieve wijze het geluid.

Intelligente dynamische ruisonderdrukking

Huawei FreeBuds Studio beschikt over de innovatieve “TAT” dubbellaagse geluidsisolatiestructuur en intelligente dynamische actieve ruisonderdrukking die samen zorgen voor een geluiddempend effect tot 40dB.

De hoofdtelefoon detecteert met de ingebouwde IMU-omgevingssensor en het microfoonsysteem de geluidsomgeving van de gebruiker en kiest op basis daarvan uit een van de drie ANC-modi voor de beste ruisonderdrukkingseffecten.

Daarnaast beschikt de FreeBuds Studio over een Awareness mode en Speach Mode waarmee gebruikers een gesprek kunnen voeren zonder hun hoofdtelefoon te verwijderen. Bovendien pikt het nieuwe zes-mic gespreksruisonderdrukkingssysteem de stem meer gericht op, wat de aandacht effectief op stemmen richt en achtergrondgeluiden wegneemt.

Gelijktijdige verbinding met twee toestellen

Huawei FreeBuds Studio beschikt over een vier-kanaals, dual-modus en dual-verbinding, zodat gebruikers gelijktijdig met twee apparaten kunnen verbinden. Naast Huawei-apparaten ondersteunt de FreeBuds Studio uiteraard ook een dubbele verbinding met Android, iOS en Windows toestellen.

De Huawei FreeBuds Studio is de eerste over-ear draadloze hoofdtelefoon met dubbele antenne die 360° Bluetooth-signaaldekking biedt voor een stabielere verbinding. Zelfs op met sterke signaalinterferentie, zoals luchthavens, identificeert het ontwerp op intelligente wijze het sterkste signaal en schakelt automatisch om naar die antenne. Dat levert een betere verbinding en stabiliteit op voor vlotte telefoongesprekken.

Nu beschikbaar

De nieuwe Huawei FreeBuds Studio voldoet aan de steeds veeleisender wordende audiobehoeften van gebruikers. Het koppelt kwalitatief Hi-Fi niveau, innovatieve ruisonderdrukking en interactieve functies aan een mooi ontwerp met optimaal draagcomfort. Huawei FreeBuds Studio is online verkrijgbaar bij MediaMarkt voor een adviesprijs van € 299.