Huawei lanceert P30 lite

Huawei kondigt de nieuwe editie van de Huawei P30 lite aan. Die vervoegt de succesvolle P30 reeks waarvan meer dan 10 miljoen toestellen verkocht werden in de eerste 85 dagen na de lancering. De opvolger van de Huawei P30 lite die vorig jaar gelanceerd werd, biedt een verbeterde hardware- en fotografie-ervaring, voor dezelfde prijs. De opslag verdubbelde naar 256GB en de populaire Breathing Crystal-kleur vervolledigt het kleurenpalet. De P30 lite is beschikbaar in België voor een aanbevolen verkoopprijs van €349.

Ce nieuwe editie van de Huawei P30 lite draait op Android 9 en EMUI 9.1 met volledige ondersteuning van Google Mobile Services.

Heldere foto’s, zelfs bij weinig licht

De P30 lite beschikt over een verbeterde 32MP selfiecamera met Super Selfie Night Modus waarmee je de perfecte selfie neemt, zowel overdag als ‘s nachts. De AI-verbeterde camera bevat acht scèneherkenningen voor perfecte selfies van jou en je vrienden, waardoor je ongelooflijk gedetailleerde en duidelijke beelden kan maken.

Aan de achterkant is de P30 lite uitgerust met een high definition 48MP groothoeklens, een 8MP Ultra-Wide Angle lens en een 2MP bokeh lens. De Handheld Super Night Modus maakt gebruik van AI-beeldstabilisatie en langere belichting bij fotografie in het donker zodat foto’s alle details, kleur en helderheid behouden, ook bij weinig licht.

Ultrasnelle Face Unlocking

Het bijna randloze 6,15 inch FullView scherm met een hoge resolutie en de onopvallende Huawei Dewdrop Notch zorgt voor een kristalheldere beeldervaring. In de kleine scherminkeping zit ook de Face Unlocking optie verwerkt die werkt in minder dan een millieseconde. Voor een veilige en nog snellere ontgrendeling van je smartphone.

Nog meer kleuropties

De nieuwe editie van de P30 Lite wordt net als zijn voorgangers gekenmerkt door het iconische slanke 3D Curved Design – gecomplimenteerd door unieke, op natuur geïnspireerde kleuren. De bestaande kleuren, Peacock Blue en Midnight Black, worden in de nieuwe editie aangevuld met Breathing Crystal – dat al vele harten wist te veroveren in andere modellen in de P-serie.

Krachtig en energie-efficiënt

Met de nieuwe P30 Lite kan je in 2020 nog meer foto’s maken en bewaren. De indrukwekkende 6GB RAM en 256GB ROM opslag, een batterij met lange levensduur en de Quick Charge optie zorgen voor een krachtige en energie-efficiënte gebruikservaring.

Beschikbaar voor €349

De nieuwe Huawei P30 lite is beschikbaar in België voor een aanbevolen verkoopprijs van €349.