Huawei Mate 20-serie nu beschikbaar

Huawei Consumer Business Group (BG) heeft de HUAWEI Mate 20-serie voorgesteld. Met de Mate 20-serie richt de technologieleider zich op fervente smartphonegebruikers voor wie de smartphone een onmisbaar deel is in hun professionele en privéleven. De Mate 20-serie brengt dan ook niet toevallig heel wat innovaties naar de smartphonemarkt: een revolutionaire dubbele NPU, een Leica drievoudige camera met ultragroothoeklens en een krachtige batterij die je nog sneller kan opladen. Ook aanwezig in de Mate 20 Pro versie: een vingerafdruklezer in het scherm, draadloos opladen en reverse charging: daarmee kan je de Mate 20 Pro gebruiken om de smartphone van je vrienden draadloos op te laden. De Mate 20 en Mate 20 Pro zijn per direct bestelbaar en beschikbaar in België sinds 2 november.

De key features van de HUAWEI Mate 20-serie:

Android Enterprise Recommended (AER) certificaat
Inscreen vingerafdruksensor
Dual-NPU (Kirin 980) die AI-toepassingen versnelt
De nieuwe Leica Triple Camera met Leica ultragroothoeklens die landschappen vastlegt met een ruim perspectief en prachtige details
Uitstekende macrofotografieprestaties waarmee objecten kunnen worden gefotografeerd tot 2.5cm van de lenzen
Videofeatures waarmee iedereen cinematografische video’s kan maken met betere cadrage en kleuren
Krachtigste smartphonebatterij uit de sector die meer dan een dag intensief gebruik aankan.
Best-in-class oplaadtechnologie die de HUAWEI Mate 20-serie snel oplaadt via een kabel (80% in 30 minuten) of draadloos oplaadstation (enkel voor de Mate 20 Pro)
Reverse charging om met de Mate 20 Pro draadloos andere smartphones op te laden