Huawei Mate 40 Serie

Huawei Consumer Business Group (BG) stelt de Huawei Mate 40 Serie voor. De smartphones springen eruit door hun krachtige prestaties en unieke interactiemogelijkheden. De Huawei Mate 40 Pro is online verkrijgbaar bij MediaMarkt voor een adviesprijs van € 1199.

Futuristisch design en haarscherp OLED scherm

Het design van de Huawei Mate 40 Pro en Pro+ is iconisch, innovatief en met precisie uitgevoerd. Het Space Ring Design is een uitgepuurd ontwerp dat verder bouwt op het circulair en symmetrisch design van de Mate 30 serie.

Het Huawei Horizon Display is gebogen in een hoek van 88 graden en zorgt voor een meeslepende schermervaring en comfortabele houding in de hand. De smartphones hebben een IP 68 stof- en waterbescherming en beschikken over een kleinere notch met 3D Face Unlock, een ultrabreedhoekselfielens en Gesture Control.

De Mate 40 Pro is beschikbaar in België in Black en Mystic Silver. De Huawei Mate 40 Pro+ is uitgerust met een nanotech keramische achterkant in Ceramic White of Ceramic Black.

All-round camerasysteem voor eenvoudig fotograferen in de hoogste kwaliteit

De Leica triple camera met ultrawijde lens, krachtige high-definition hoofdcamera en indrukwekkende telephoto camera zet een nieuwe standaard in cameratechnologie.

De Dual Cine Camera en Dual Ultra Wide Cameras geven gebruikers de mogeljkheid om zowel met de voor- als achtercamera groothoekvideo’s en beelden te schieten. Beide camera’s filmen in 4K en zijn uitgerust met Steady Shot, XD Fusion en HDR Engine voor een uitstekende belichting, zelfs bij hoog contrast. Extra features zijn de Tracking Shot, de Story Creator voor cinematische effecten, het eenvoudig gebruik van achtergondmuziek, filters en effecten, Audio Focus, Audio Zoom en betrouwbare geluidsopnames via geconnecteerde Bluetoothapparaten.

De Ultra Wide Cine Camera lens geeft een breder gezichtsveld met meer detail, een verbeterde lichtprestatie en ook een verbeterde beeldcorrectie op basis van algoritmen. De hoofdcamera biedt high-definition shots, betere beeldkwaliteit door de Full Pixel Octa PD AutoFocus en verbeterde autocorrectie van gezicht en lichaam.

De Huawei Mate 40 Pro heeft een optische periscoop telephoto camera voor de ondersteuning van de 5x optische zoom en 50x digitale zoom.

De Ultra Vision Selfie Camera van de Mate 40 Pro en Pro+ vergemakkelijken vloggen en het nemen van selfies in 4K-kwaliteit door de drie verschillende gezichtsvelden – van dichtbij tot veraf – zodat je altijd perfect in beeld bent. De Slow-Motion Selfie voegt daar nog een extra dimensie aan toe.

Naar een nieuwe standaard met Kirin 9000

De Huawei Mate 40 Pro en Mate 40 Pro+ huisvesten de krachtige Kirin 9000 Series waarmee je zorgeloos kan multitasken en surfen op het 5G-netwerk. De Kirin 9000 is Huawei’s meest gesofisticeerde 5 nanometer 5G SoC en levert een betere prestatie en efficiënter energieverbruik op.

Huawei Mate 40 Pro en Pro+ bevatten de krachtigste GPU ooit op een Huawei-toestel, 50% krachtiger dan z’n voorganger. Het resultaat is een uitstekend grafisch vermogen voor bijvoorbeeld het spelen van mobiele games. Het 6.76” OLED scherm biedt een verbeterde respons in combinatie met de motor voor haptische feedbackeen en de 90Hz Touch Sample Rate (het aantal keren dat een scherm de aanraakinvoer van een gebruiker in een seconde kan detecteren en de).

De Huawei Mate 40 Serie ondersteunt de snelste versie van Huawei SuperCharge.

Ontworpen op maat van de gebruiker

Met Smart Gesture Control bestuur je je smartphone vanop afstand: een swipe boven het scherm volstaat om je smartphone te besturen zonder het scherm aan te raken. Dynamic Eyes on Display met gepersonaliseerde interactieve displays maken het mogelijk om via oogcontact met je toestel ongewenste binnenkomende oproepen op stil te zetten. De auto-sleepfunctie treedt niet in werking zolang het toestel merkt dat je naar het scherm aan het kijken bent.

De Multriscreen collaboration is in combinatie met Huawei’s 1+8+N ecosysteem een innovatieve manier om meerdere toestellen en tot drie apps tegelijkertijd te besturen. Je verbindt de schermen van smartphone en pc met slechts een druk op de Multi Device Control knop.

EMUI 11 geeft Huawei smartphonegebruikers de privacy en bescherming die ze nodig hebben. Het besturingssysteem is uitgerust met CC EAL5+ certificiëring, het hoogste commerciële beschermingscertificaat voor microkernel. EMUI 11 biedt ook nieuwe privacymogelijkheden. Wanneer je beelden deelt, kan je eenvoudig gevoelige persoonlijke data zoals locatie, tijd en smarptphonedetails verbergen van het bestand voordat je het doorstuurt. Note Lock beschermt bovendien je persoonlijke gegevens met een pincode of biometrische gegevens.

Petal Maps

De Huawei Mate 40 Series draait op Huawei Mobile Services (HMS). HMS is Huawei’s innovatieve ecosysteem dat een gemakkelijkere, veiligere en beter uitgeruste gebruikservaring mogelijk maakt.

Tijdens de lancering onthulde Huawei ook de nieuwe applicaties Petal Maps, Petal Search en Huawei Docs. HMS en de nieuwe apps zullen de ervaring van 700 miljoen Huawei smartphonegebruikers wereldwijd verbeteren.