Huawei MatePad Pro 5G

Als belangrijk toegangspunt tot het slimme ecosysteem is de Huawei MatePad Pro 5G ontworpen om te synchroniseren met Huawei handsets, wearables en andere apparaten. Het speelt een sleutelrol in de Multi-screen Collaboration functie die een naadloze multi-device ervaring levert aan de consument.

De Huawei MatePad Pro 5G is voorzien van een 10,8 inch HD display met ondersteuning voor het DCI-P3-kleurengamma van de cinema-grade. Met zijn ultradunne schermranden heeft hij ’s werelds hoogste scherm-lichaamsverhouding van tablets, met 90 procent. De Kirin 990 5G SoC, die in het hart van de lichtgewicht tablet is ingebouwd, ondersteunt uitstekende 5G-connectiviteit en levert tegelijkertijd hoge prestaties en een hoge energie-efficiëntie.

De Huawei MatePad Pro, die draait op EMUI10, kan worden aangesloten op andere Huawei smartphones via de Huawei Share Multi-Screen Collaboration functie. Zodra een verbinding tot stand is gebracht, kunnen gebruikers navigeren en beide apparaten bedienen op het display van de tablet.

Door middel van Multi-screen Collaboration is het ook mogelijk om bestanden te verslepen tussen smartphones en tablets. Door het delen van randapparatuur kunnen gebruikers op de smartphone typen met behulp van het toetsenbord en het scherm van de tablet, muziek afspelen die is opgeslagen op de smartphone met de luidsprekers van de tablet en nog veel meer. Huawei MatePad Pro 5G ondersteunt Multi-Window voor het weergeven van maximaal drie apps tegelijk. App Multiplier splitst één app-instantie op in twee vensters, wat een revolutionaire dual-view-ervaring oplevert die het beste uit de landschapsoriëntatie haalt.

De Huawei MatePad Pro 5G kan worden gekoppeld aan het Huawei M-Pencil, dat 4.096 drukgevoelige niveaus ondersteunt voor een natuurlijke en intuïtieve schrijfervaring. Huawei Notepad ondersteunt de Huawei stylus met een nieuwe Screen-off Shorthand functie, waardoor gebruikers hun inspiratie meteen kunnen vastleggen op het moment dat deze toeslaat.