Huawei Nova 5T

Huawei, wereldwijde technologieleider, kondigt de Europese lancering van de Huawei Nova 5T aan. De Huawei Nova 5T kan uitpakken met vijf AI-camera’s (vier achteraan en een vooraan), een volledig high definition 6,26 inch Huawei Punch FullView Display en de krachtige Kirin 980 AI-chipset. Daardoor is het een krachtige, cameragerichte smartphone, perfect op maat van sociale media gebruikers. De Huawei Nova 5T draait op EMUI 9.1 en Android™ 9 (Pie), met volledige Google Mobile Services.

AI gedreven fotografie

In navolging van de Huawei P en Mate Series, heeft de Huawei Nova 5T een intelligente Quad-Camera-configuratie voor het fotograferen van een grote verscheidenheid aan scenario’s.

Aan de achterzijde bevat de Huawei Nova 5T een 48MP high definition lens, een 16MP groothoeklens, een 2MP macro-objectief en een 2MP bokeh-lens. Die bieden tal van cameramogelijkheden – van weidse landschappen tot geweldige close-up-opnames. Dankzij de 32MP frontcamera leg je de kleinste details vast en maak je de meest heldere selfies.

De AI HDR+ opnamemodus maakt een aantal foto’s in één opname, waarbij de beste delen van elke opname worden samengevoegd om de kwaliteit en scherpte van de uiteindelijke foto aanzienlijk te verbeteren. Bovendien maakt de Super Night Modus gebruik van AI Image Stabilisation (AIS) en intelligente lichtsensoring voor kristalheldere nachtopnames, zodat je dag en nacht foto’s kan maken met een uitzonderlijke helderheid.

Om videobewerking nog eenvoudiger te maken, herkent de AI-verbeterde videobewerkingsfunctie nu automatisch terugkerende onderwerpen in video’s en genereert vervolgens bewerkte inhoud per onderwerp. Zo moeten gebruikers geen grote hoeveelheden clips sorteren.

Flagshipprestaties

Aangedreven door een 7nm mobiele AI chipset, de Kirin 980, levert de Huawei Nova 5T een slimme en uiterst efficiënte gebruikservaring. De Huawei Nova 5T wordt geleverd met 6GB RAM en 128GB interne opslagruimte.

De 3.750mAh batterij gaat de hele dag mee, ook bij intensief gebruik. Daarnaast laadt de cutting-edge 22,5W Huawei SuperCharge de batterij van 0 tot 50% in slechts 30 minuten.

Uitgerust met EMUI 9.1, gebaseerd op Android 9, levert de Huawei Nova 5T een 59% snellere appsnelheid en verbetert de reactiesnelheid van het systeem, zodat er geen vertraging optreedt bij het laden van multimedia-inhoud. De Huawei Nova 5T biedt een flagshipervaring en wordt geleverd met een heleboel intelligente AI-functies die de productiviteit van gebruikers verbeteren, waaronder real-time AI vertaling en QR Code Scan.

Het toestel beschikt ook over de toonaangevende GPU Turbo 3.0, een grafische verwerkingsversnellingstechnologie die haperingen vermindert voor een snellere gameplay, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij.

Meeslepende kijkervaring

Met een innovatieve 4,5 mm camera aan de voorkant van het scherm levert de grote 6,26 inch Huawei Punch FullView Design een high-definition en meeslepende multimedia-ervaring, perfect voor sociale media en gaming on-the-go.

Met een geïntegreerde zijdelingse vingerafdruksensor en een ultrasnelle ontgrendelingssnelheid van 0,3 seconden biedt het apparaat gebruikers een vlotte ervaring, verpakt in een slank en elegant ontwerp.

De Huawei Nova 5T is verkrijgbaar in drie kleuren: Crush Blue, Dark Black en Midsummer Purple. Het meerlagige 3D-effect creëert een holografische look, voor een werkelijk uniek ontwerp.

Prijs en beschikbaarheid

In België zal de HUAWEI nova 5T vanaf 12 november bij Proximus beschikbaar zijn voor de verkoopprijs van 399 euro.