Huawei x Gentle Monster Eyewear II

Huawei onthult de Huawei x Gentle Monster Eyewear II, een nieuwe generatie slimme brillen die het samen met Gentle Monster ontwikkelde. De reeks verenigt technologie en mode in een modieus ontwerp met tal van slimme functies. Huawei speelt met de lancering in op de smart wear trend en brengt de nieuwste ontwikkelingen naar modebewuste consumenten in België. De Huawei x Gentle Monster Eyewear II is online verkrijgbaar bij MediaMarkt voor een adviesprijs van €329.

De designers van de Eyewear II-collectie kozen voor een naadloze fusie van de experimentele designfilosofie van Gentle Monster met Huawei’s technologieën en akoestische privacybeschermende functies.

Het resultaat is een assortiment van sterke, ultralichte en comfortabele brilmonturen met een ultradunne luidspreker voor een totaal nieuwe gebruikservaring. De geüpgradede Smart Interaction-functie maakt van de bril een persoonlijke assistent. Dankzij de bril heb je sneller en op ieder moment en locatie toegang tot informatie voor een nog intelligentere vorm van interactie.

Mode en comfort in stijl

De Huawei x Gentle Monster Eyewear II is comfortabel om te dragen. Het montuur is gemaakt van plastic titanium voor extra stevigheid en een lager gewicht. De scharnieren zijn van titanium elastiek met extra draagkracht waardoor de bril niet te veel druk zet op de slapen van de dragers. Om de pasvorm nog beter te maken, werd de gebogen hoek aan de oren verhoogd van 12° naar 20°.

In vergelijking met de eerste generatie heeft de Eyewear II een grotere, slankere luidspreker met grote amplitude en een breder geluidsbereik voor een ultieme meeslepende geluidservaring. Dat maakt de bril perfect voor het luisteren naar muziek, spelen van games of kijken naar tv.

Kenmerkend is het uniek akoestisch privacyontwerp. De halfopen luidspreker aan beide slapen brengt het geluid rechtstreeks tot bij het oor van de drager waardoor het minder snel weglekt. Dat zorgt voor een heldere en meer gelaagde stereo-ervaring.

De adaptieve volumetechnologie verlaagt automatisch het volume op basis van omgevingsgeluiden en biedt een optimale geluidsbeleving zonder dat het je omgeving stoort.

Slimme audio, slimme interactie

Eyewear II ondersteunt slimme gebarencontrole. Om connectie te maken, hoeven gebruikers slechts zachtjes te drukken op het montuur aan de linkerslaap. Een dubbele tik op de linkerzijde activeert automatisch de stemassistent.

Een paar veegbewegingen op de brilpoten volstaat om je afspeellijst smartphoneloos te controleren. De bril is uitgerust met meerdere geavanceerde sensoren die op intelligente wijze detecteren hoe de bril gedragen wordt. Muziek wordt automatisch gepauzeerd wanneer de sensoren detecteren dat je de bril afzet en hervat als je de bril binnen de drie minuten weer opzet.

Met Eyewear II zet Huawei een stap voorwaarts op het gebied van slimme gebruikerstechnologie. Als je de bril af- en weer opzet, verschijnt er een venster op je smartphonescherm waarmee je het batterijniveau van de bril in een oogopslag meekrijgt. De instellingen wijzig je snel en eenvoudig met een tik op het pop-up venster.

De bril bevat een krachtige batterij die tot vijf uur lang onafgebroken muziek speelt en is bovendien voorzien van nieuwe NFC-contactloze en draadloze snellaadtechnologie.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei x Gentle Monster Eyewear II is online verkrijgbaar bij MediaMarkt voor een adviesprijs van €329.