Huaweigebruikers tonen creativiteit

In mei trapte Huawei NEXT-IMAGE 2020 af, een foto- en videowedstrijd met professionele jury. Sindsdien rondden creatievelingen wereldwijd de kaap van meer dan 882.000 inzendingen, een record. In totaal gaat het om 332.000 meer inzendingen dan vorig jaar, en de wedstrijd loopt nog tot 31 juli 2020. Ook in België was er veel animo met 1,218 deelnemers – een stuk meer dan bij de vorige editie.

Meer dan 882.000 inzendingen

NEXT-IMAGE 2020 is ’s werelds grootste smartphonefoto- en videowedstrijd en moedigt deelnemers aan om de positieve kracht van creativiteit te vieren en mensen te verenigen met beelden, ook als ze fysiek afstand moeten houden. Meer dan 882.000 inzendingen wisten de schoonheid van het moment perfect vast te leggen.

NEXT-IMAGE 2020 moedigt Huawei smartphone gebruiker in België en over de hele wereld aan foto’s te blijven maken en hun creatieve vaardigheden te gebruiken om unieke momenten vast te leggen. In totaal zijn er zes verschillende categorieën waarin gebruikers van Huawei en Honor hun inzendingen kunnen delen met de kans op het winnen van beloningen, waaronder meer dan 70 geldprijzen tot $10.000 en Huawei’s nieuwste vlaggenschip, de HUAWEI P40 Pro.

Jury van wereldformaat

Alle deelnemers maken kans om hun inzendingen te laten beoordelen door toonaangevende fotografiedeskundigen, met wereldleiders in verschillende stijlen van fotografie.

De NEXT-IMAGE wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Profoto, de Zweedse ontwikkelaar van fotoflitsen en randapperatuur voor professionele fotografen.

Meer informatie over NEXT-IMAGE 2020 en hoe je kan meedoen vind je via de officiële website: https://consumer.huawei.com/be/campaign/Next-Image-Belgium/

Timing

Deadline voor inzendingen: 31 juli 2020
Concurrentie-juridische periode: Augustus 2020
Bekendmaking wedstrijdresultaten: September 2020