KEF Mu3 Earphone

KEF introduceert de Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones. Het feilloze design komt van de visionaire ontwerper Ross Lovegrove. De gloednieuwe earphones zijn ontwikkeld door het akoestische team van KEF in het Verenigd Koninkrijk en beloven helder geluid met hoge resolutie te leveren.

KEF is een gepassioneerde pioneer op het gebied van hoogwaardige audioapparatuur en staat bekend om het pure en natuurlijke geluid van zijn producten. Van hifi-speakers tot aan draadloze speakers en koptelefoons, alles is ontworpen om magische soundscapes tot leven te brengen. In 2021 viert KEF 60 jaar aan eindeloze toewijding aan toonaangevende audiotechnologie. KEF’s 60 jaar lange obsessie voor het produceren van producten met de beste sound ‘zoals de artiest het bedoeld heeft’, is terug te zien in het huidige aanbod en wordt al zes decennia versterkt door de passie en oprechte ambitie om van elke muziekliefhebber een muziekkenner te maken.

De nieuwe Mu3 earphones bieden muziekliefhebbers de mogelijkheid om elke noot, elk woord en elk detail te horen, of je nou onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon op de bank zit. Het splash-proof design zorgt dat de earphones alle weersomstandigheden aankunnen. Met een batterijduur van maar liefst 24 uur (9 uur bij volledig opladen; plus 15 uur met de charging case) kun je de hele dag genieten van de topkwaliteit van KEF.

KEF’s kenmerkende pure en nauwkeurige geluid

De hoge audio performance van de Mu3 earphones komt voort uit de speciaal afgestemde actieve noise cancelling techniek. Het stelt de Mu3 in staat om externe ruis te elimineren zonder de details die de muziek tot leven brengen te beïnvloeden.

De Mu3 levert het onvergelijkbare kenmerkende geluid van KEF. Alle sculpturale behuizingen van de Mu3’s bevatten een 8,2mm dynamische driver met volledig bereik, vakkundig afgesteld door het technische team van KEF om een uitzonderlijk dynamisch en goed gebalanceerd geluid te leveren met rijke middentonen, gedetailleerde bassen en heldere hoge tonen. Elke nuance en subtiliteit van de opname wordt prachtig onthuld, when you listen and believe.

Design door Ross Lovegrove

Om ervoor te zorgen dat de Mu3’s er net zo goed uitzien als ze klinken, heeft KEF wederom samengewerkt met Ross Lovegrove die ook het ontwerp van de MUON-luidspreker en de MUO Bluetooth-speaker achter z’n naam heeft staan. Bekend om zijn innovatieve aanpak en vloeiende, sculpturale vormen, geeft Lovegrove weer een nieuwe dimensie aan geluid. Het ontwerp laat zien dat Lovegrove’s nieuwe samenwerking met KEF zowel esthetisch als technisch uitblinkt.

De Mu3 earphones zijn misschien klein, maar de sculpturale look biedt verfijning binnen de compacte afmetingen. De pure en strakke esthetiek vormt een perfecte aanvulling op de ontwerpfilosofie van KEF. Goed design gaat over meer dan alleen stijl; de Mu3’s bieden kwaliteit en bijpassende ergonomie.

Compact en ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp van de nieuwe Mu3 zorgt ervoor dat de earphones op hun plek blijven en geven de luisteraar de meest comfortabele audio-ervaring. De earphones worden geleverd met siliconen eartips in vier verschillende maten, om zo de meest op maat gemaakte pasvorm voor jouw oren te bieden. Ze bieden tevens de perfecte afdichting voor geluidsisolatie en worden stevig op hun plaats gehouden.

Luister de hele dag, hoe jij maar wilt

De Mu3 verlost de luisteraar van het gedoe met kabels dankzij de stabiele Bluetooth 5.0 connectie die geen enkele vertraging geeft. De audio performance wordt verder verbeterd door gelijktijdige transmissie, waarbij beide earphones tegelijkertijd een signaal ontvangen in plaats van de meer gebruikelijke benadering waarbij audio naar de ene earphone wordt gestuurd en doorgestuurd naar de andere, waardoor het risico van vertraging bestaat. Mu3’s leveren naadloze performance, zijn eenvoudig aan te sluiten en uitzonderlijk stabiel op zowel iOS als Android apparaten.

Na de eenvoudige installatie is het automatisch koppelen van de earphones een moeiteloze ervaring. De Mu3’s beschikken ook over de ‘Ambient Mode’, waarbij met één druk op de knop actieve noise cancelling wordt uitgeschakeld en je meekrijgt wat er om je heen gebeurd. Perfect voor gebruik in het verkeer.