Kingston Digital DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2

Kingston Digital Europe Co LLP, een dochteronderneming voor flashgeheugen van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, introduceert de DataTraveler® Max. De DataTraveler® Max (DT Max) is een krachtige Type-C® USB die gebruikmaakt van de nieuwste USB 3.2 Gen 2-standaard. De flashdrive levert snelheden tot 1.000 MB/s voor het lezen en 900 MB/s voor het schrijven van data en is daarmee een van de snelste USB-drives op de markt. Bovendien is de DT Max de eerste in zijn soort.

De DT Max is ontworpen met draagbaarheid en gebruiksgemak in het achterhoofd. De unieke geribbelde buitenkant beschermt de connector wanneer deze niet in gebruik is. Daarnaast voorziet de flashdrive in het naadloos overzetten en opslaan van grote digitale bestanden, zoals HD-foto’s, 4K/8K video’s, muziek en meer, met topsnelheden en hoge capaciteiten tot 1 TB. De toevoeging van een sleutelhanger-lus en led-statusindicator maakt de schijf ideaal voor gebruikers die onderweg opslagruimte nodig hebben.

Oscar Escayola Kaloudis, Flash Business Manager, Kingston EMEA: “De DT Max biedt toonaangevende snelheden en uitgebreide opslagruimte om consumenten te helpen voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van contentcreatie. We bieden de performance die onze klanten van ons zijn gaan verwachten en met deze introductie zetten we met trots een nieuwe standaard voor USB-C-flashdrives.”

De DT Max is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB tot 1 TB en heeft vijf jaar garantie met gratis technische ondersteuning.