Kingston Digital XS2000 SSD

Kingston Digital Europe Co LLP, een dochteronderneming voor flashgeheugen van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, introduceert vandaag de XS2000. De nieuwe draagbare SSD in zakformaat maakt gebruik van USB 3.2 Gen 2×2-snelheden om next-gen prestaties te leveren in een compacte, draagbare externe schijf.

De XS2000 levert bliksemsnelle overdrachtssnelheden tot 2.000 MB/s, waardoor gebruikers hun productiviteit kunnen opvoeren met amper onderbrekingen. De XS2000 biedt bovendien opmerkelijke prestaties en heeft een geheugencapaciteit tot 2TB2 waardoor in een handomdraai foto’s in hoge resolutie, 8K-video’s en grote documenten geüpload en bewerkt kunnen worden. De schijf wordt aangesloten met USB Type-C®3, zodat makers van content hun bestanden overal gemakkelijk kunnen opslaan en openen op een pc of op een mobiel apparaat. De XS2000 is bijna half zo klein als een gewone draagbare SSD, heeft een afneembare, robuuste hoes en een IP55-rating4 die bestand is tegen water en stof. Hierdoor is het de perfecte metgezel voor avonturen op locatie, of u nu gaat werken, spelen of uw favoriete hobby uitoefenen.

Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA: “De XS2000 is speciaal gebouwd met een ultieme combinatie van hoge prestaties en een hoge capaciteit om aan de content-eisen van consumenten over de hele wereld te voldoen. Het compacte formaat, vergelijkbaar met een sleutelhanger, en de extra duurzaamheid zorgen ervoor dat dit de ideale schijf is om de productiviteit op peil te houden voor zowel de alledaagse content creator, de prosumer als de zakelijke professional.”