Krachtig én betaalbaar: de nieuwe HTC Desire 12s

Deze stijlvolle performer heeft zowel aan de voor- als achterkant een camera van 13 megapixels voor betere prestaties en kwaliteit

HTC® maakt bekend dat de HTC Desire 12s, de nieuwste aanwinst in de HTC Desire-serie, de oversteek naar Europa zal maken om de trend van betaalbare en kwaliteitsvolle instapmodellen kracht bij te zetten. De HTC Desire 12s biedt gebruikers een heel nieuwe ervaring en dat begint al met de look, want één blik op de tweevoudige afwerking met de unieke strepen en lasergravures en je ziet het meteen: dit is een schitterende smartphone die bovendien goed in de hand ligt. De HTC Desire 12s pakt uit met veel betere specificaties en functies dan zijn voorganger, waaronder zowel aan de voor-als achterkant een 13-megapixelcamera. Plak daar dan de aantrekkelijke prijs op en de HTC Desire 12s is de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een instapmodel.

“HTC heeft de mobiele sector naar nieuwe hoogtes getild met zijn grenzeloze creativiteit en passie voor technologie in de voorbije 20 jaar. Met de lancering van de HTC Desire 12s willen we nog meer mensen laten genieten van een vlotte en betaalbare mobiele levensstijl”, zei Paul Brown, GM, HTC Europe. “De Desire 12s combineert uitstekende specificaties, een fantastische camera en een oogstrelend design in een vederlichte verpakking tegen een instapprijs.”

Enkele features:

Design met tweevoudige afwerking

Het unieke design met de tweevoudige afwerking van de HTC Desire 12s laat zich inspireren door het designconcept van HTC’s topper, met meer dan 120 lasergravures die een unieke achterzijde creëren met een glanzende en matte textuur. Die nauwkeurig gegraveerde lijnen zorgen niet alleen voor een opvallende look, maar ook voor een optimaal comfort, want de smartphone ligt perfect in de hand en dat alles met een gewicht van nog geen 150 g.

Twee camera’s van 13 megapixels voor haarscherpe selfies

De HTC Desire 12s heeft een frontcamera van 13 megapixels, geen enkel ander instapmodel doet beter. De smartphone heeft een flits om zelfs bij weinig licht stralende foto’s te nemen met een ingebouwd onmiddellijk verfraaiingseffect zodat gebruikers prachtige selfies kunnen nemen zonder een externe app te gebruiken. De hoofdcamera heeft ook 13 megapixels met PDAF en een grote lensopening van f/2.0 om snel te focussen en uitstekende lichtgevoeligheid zodat gebruikers, altijd en overal, de mooiste momenten kunnen vastleggen.

Instapprijs, uitstekende specificaties

De HTC Desire 12s heeft een Qualcomm octa-core processor die zorgt voor een uitstekende prestatie en energie-efficiëntie en ondersteunt 4G LTE 2CA hogesnelheidsinternet (met een downloadsnelheid tot 300 Mbps en een uploadsnelheid tot 50 Mbps) zodat gebruikers onbelemmerd spelletjes kunnen spelen of video’s bekijken. Ook de recentste normen op het vlak van bellen, VoLTE en WoWIFI, worden ondersteund met het oog op een optimale belkwaliteit. En met 4G+3G, twee sim-sleuven, tweevoudige stand-by en geheugenuitbreiding vinkt de HTC Desire 12s ook het vakje ‘flexibiliteit’ aan. De uitstekende specificaties en de instapprijs die we ook kennen van de vorige producten uit de HTC Desire-serie maken van de HTC Desire 12s een betaalbare optie.

Veilig en snel betalen dankzij de NFC-functie

De HTC Desire 12s is een van de weinige instapmodellen met NFC, de ingebouwde vingerafdrukherkenning maakt de elektronische portefeuille nog veiliger en zo kunnen gebruikers nu gemakkelijk, én veilig, betalen met hun mobiele telefoon.

De HTC Desire 12s is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en zilver, met 3GB RAM en 32GB opslagcapaciteit.