Lenovo Detachable en Smart Home Devices

Herinner je je nog de tijd dat apparaten ontworpen waren om slechts één ding te doen, op één plaats en voor één enkele gebruiker? Die tijd is voorbij. Onze wereld verandert snel. Met slimmere technologie die meer dan ooit in ons dagelijks leven voorkomt, is multitasking steeds meer de norm geworden. Met grab-and-go form factors zijn onze schermen ons leven als we onderweg zijn of gewoon van kamer naar kamer gaan in ons eigen huis.

Zoals we nu ontdekken, moeten werken op afstand, online leren en virtuele sociale bijeenkomsten niet allemaal op één bepaalde plaats gebeuren. Alles wat nodig is, is de juiste technologie. In deze tijden van connectiviteit, zet Lenovo zich dan ook op alle fronten in om meer mensen te voorzien van toegankelijke en multifunctionele technologie die ervoor zorgen dat iedereen zich ten volle kan ontplooien.

Door twee LTE-ondersteunde, Windows 10 detachables te introduceren, stuwt Lenovo zijn nieuwste consumentenlijn naar voren, speciaal ontworpen om ons te helpen navigeren in een volledig digitale wereld. Concreet gaat het om de Lenovo Yoga Duet 7i1 met fantasierijke Lenovo E-Color Pen en de Lenovo IdeaPad™ Duet 3i1 met digitale pen, die het een echte winnaar maken voor zowel studenten als multitaskers.

Een andere manier om thuis te genieten van veelzijdigheid en persoonlijk contact, is met de verbeterde Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus (2e generatie) met Alexa Built-in™. De Smart Tab combineert de populaire handsfree ‘Show Mode’-ervaring van Alexa®, wanneer ze is gedockt en wordt opgeladen in het Smart Dock, met de functionaliteiten van een volledig functionele Android™-tablet voor wanneer u geen zin hebt om in één kamer te blijven.