Lenovo lanceert nieuwe ThinkPad P-serie

Lenovo lanceert vandaag de volgende generatie van de ThinkPad P15, ThinkPad P17, ThinkPad P1 Gen 3 en de geheel nieuwe ThinkPad P15v. Daarnaast maakt de ThinkPad X1 Extreme Gen 3 zijn debuut, als de krachtigste commerciële X-Series-laptop. De nieuwe ThinkPads zijn allemaal uitgerust met hoogwaardige 10e generatie Intel H-serie mobiele processoren en voorzien van de nieuwe Ultra Performance-modus.

De Ultra Performance-modus is exclusief voor deze systemen, zodat gebruikers de volledige controle over hun prestatie-instellingen hebben. Standaard ingeschakeld als instelling in het BIOS, neemt de Ultra Performance-modus de beperkingen op het gebied van akoestiek en temperatuur deels weg.

Met de release van de ThinkPad P15 en P17, de opvolgers van de ThinkPad P53 en P73, begint Lenovo vanaf nul om de best mogelijke ervaring te leveren. Met verbeterde thermische componenten en ondersteuning kunnen gebruikers ten volle profiteren van de Ultra Performance-modus om meer kracht uit hun ThinkPad P-serie mobiele werkstation te halen dan ooit tevoren.

ThinkPad P15 en P17 zullen vanaf september beschikbaar zijn in de Benelux. De ThinkPad P15 heeft een startprijs vanaf 2.409 euro. De ThinkPad P17 zal te koop zijn met een startprijs vanaf 2.659 euro.

Het dunste en lichtste 15″ mobiele werkstation van Lenovo – de ThinkPad P1 Gen 3 – is terug en beter dan ooit. De P1 biedt extra bruikbaarheidsfuncties, waaronder een nieuwe antivlekkencoating, verbeterde luidsprekers, een nieuwe UHD LCD-displayoptie met een 600-nitpaneel en optioneel LTE WWAN.

ThinkPad P1 Gen 3 zal vanaf september beschikbaar zijn, met een startprijs vanaf 2.689 euro

De nieuwste ThinkPad X1 Extreme Gen 3 is ontworpen voor geavanceerde gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige Windows 10 laptop. De moderne stand-by zorgt voor een snelle werkhervatting doordat het zelfs je mails, berichten en updates ontvangt, zelfs als je laptop gesloten is.

ThinkPad X1 Extreem Gen 3 zal vanaf september beschikbaar zijn, met een startprijs vanaf 2.849 euro.

De ThinkPad P15v wordt aangedreven door de 10e generatie Intel H-serie mobiele processoren en biedt een grotere flexibiliteit binnen de 15″ ruimte. Met een UHD 600-nit LCD-scherm en de NVIDIA Quadro P620 GPU levert de P15v een schitterende visuele werkruimte en uitzonderlijke prestaties voor een reeks professionele workflows.

ThinkPad P15v zal vanaf september beschikbaar zijn, met een startprijs vanaf 2.079 euro.