Lenovo Legion lanceert nieuwe gaming-pc’s

Lenovo Legion™ is vasbesloten om gameliefhebbers meer meeslepende ervaringen te bieden. De nieuwste serie pc’s heeft het nieuwste NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™ GPU’s met Max-Q design en de 10e generatie Intel Core™ H-serie mobiele processors.

De nieuwe Lenovo Legion 7i-laptop wordt aangedreven door het nieuwste GeForce RTX SUPER GPU’s met Max-Q design waardoor gamers genieten van hogere clock speeds en een nieuw level van realisme in de AAA-games. De nieuwe Lenovo Legion 5i-laptop biedt tot RTX 2060 GPU. De nieuwe gaming-pc’s van Lenovo Legion ondersteunen ook NVIDIA G-SYNC™-technologie om vloeiender en tear-free te gamen. Beide nieuwe Lenovo Legion-laptops bieden ook de nieuwste 10e generatie Intel Core H-serie mobiele processors.

Bovendien zijn de nieuwe Lenovo Legion-pc’s, waaronder de Lenovo Legion 7i en Lenovo Legion 5i, ook de eerste met de nieuwe NVIDIA Advanced Optimus-technologie voor een betere batterij-efficiëntie.1 Advanced Optimus, dat is ontwikkeld in samenwerking met NVIDIA, detecteert GPU-workloads dynamisch en verbindt automatisch de NVIDIA GPU (voor veeleisende workloads) of de IGP (voor lichte workloads) met het beeldscherm. Dit helpt de levensduur van de batterij te verlengen wanneer er lichte toepassingen worden uitgevoerd en levert maximale prestaties en framerates tijdens het gamen.

De Lenovo Legion 5i en Lenovo Legion Y540-laptops met de RTX 2060 GPU-optie zijn verkrijgbaar vanaf US$999. Lenovo Legion 7i en Lenovo Legion Y740-laptops met de RTX 2070 GPU zijn verkrijgbaar vanaf US$1199. Beschikbaarheid verschilt per regio.