Lenovo Legion Phone Duel 2

Lenovo onthult zijn nieuwe flagship gaming-smartphone: de Lenovo Legion Phone Duel 2. Met de tweede generatie Advanced Technology Architecture, Twin Turbo-Fan Cooling en Octa-Trigger Controls brengt deze smartphone mobile gaming naar ongeziene hoogtes.

Vorig jaar onthulde Lenovo de eerste Lenovo Legion Phone Duel om de grenzen van mobile gaming te verleggen. We verleggen die grenzen nu opnieuw met de Lenovo Legion Phone Duel 2. De smartphone is uitgerust met RGB-verlichting, een Qualcomm Snapdragon 888 met maximaal 18GB LPDDR5 RAM en 512GB UFS 3.1 opslag. Door de Octa-Trigger en Dual HaptiX-feedback creëert de Legion Phone Duel 2 een controller-achtige ervaring die enorm intuïtief en precies is. Het 6,92-inch AMOLED (2460 x 1080 pixels) display ondersteunt HDR10+ en is voorzien van een 144Hz verversingssnelheid met 720Hz touch sampling rate.

Aan de zijkant vind je een verbeterde 44MP-selfiecamera met ingebouwde AI-functies zoals het verwijderen van achtergronden, filters en geanimeerde avatars. Vier noise cancelling-microfoons zorgen voor een betere audiokwaliteit tijdens het streamen en de 5.500mAh-batterij is 10% groter dan in de vorige generatie. 90W-snelladen via dubbele USB-C-poorten geeft de batterij na een halfuur opnieuw 4.500mAh aan power en volledig opladen duurt slechts 30 minuten met beide poorten in gebruik. De nieuwe update van Lenovo Legion Realm geeft Android-gamers toegang tot een ecosysteem dat aangepast is aan hun eisen en bevat een netwerk van gamers, influencers, het nieuwste gamenieuws, aanbiedingen en online events.

Geïntegreerd actief Twin Turbo-Fan koelsysteem met vernieuwde controls

Meer kracht betekent meer hitte. Daarom verlegt Lenovo de grenzen van het smartphonedesign met een geïntegreerd actief Twin Turbo-Fan koelsysteem. De gebalanceerde Advanced Technology Architecture (ATA 2.0) plaatst de CPU in het midden waardoor de hitte wegblijft van de handen van gamers. De dubbele ventilatoren werken daarnaast samen om een koele luchtstroom naar de hete hardware te voeren voor optimale koeling en prestaties.

Het nieuwe Octa-Trigger-systeem geeft gamers acht virtuele toetsen die vanuit een natuurlijke positie te bereiken zijn: vier ultrasonische toetsen aan de zijkanten, twee aanraakpunten achterop en twee in-display toetsen voorop. Gamers kunnen hierdoor nog meer acties, wapens, vaardigheden en items koppelen aan deze toetsen. In combinatie met de nieuwe dual X-axis haptische vibraties, Dual HaptiX, geeft de Legion Phone 2 gamers enorm nauwkeurige feedback voor een realistische ervaring.