Lenovo PC’s stellen beveiliging en beheer centraal

De ThinkCentre M70-, M80- en M90-series voldoen aan de complexe behoeftes op het gebied van computing en bedrijfscontinuïteit. De serie biedt bedrijven volledige flexibiliteit met een Tower, Small Form Factor (SFF), All-in-One (AIO) en Tiny-vormfactoren. Lenovo werkt ook aan een update van de Tiny-in-One-oplossing (TIO) met de 4e generatie TIO22 en TIO24. Deze oplossingen bieden een innovatief beeldscherm met optionele Tiny-desktopmodellen voor een veelzijdige modulaire alles-in-één pc.

Lenovo kondigt ook twee mobiele workstations aan: de ThinkPad P14s en P15s. Als opvolgers van de ThinkPad P43s en P52, bieden deze instapmodellen een goede balans tussen kracht en mobiliteit. Deze ultramobiele workstations kunnen probleemloos applicaties draaien zoals AutoCAD, Revit, SOLIDWORKS en meer.

Nieuwe desktopportfolio ThinkCentre

Het nieuwe desktopportfolio is ontworpen voor productiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid. De nieuwe ThinkCentre Tower en SFF-modellen zijn uitgerust met sterke beveiligingsfeatures waaronder padlock en Kensington lock protection, Smart Cable Clip en Chassis E-Lock.

Er zijn verschillende desktopvormen verkrijgbaar gericht op de verschillende behoeftes van je organisatie.

De ThinkCentre M70-serie is beschikbaar in alle vormfactoren en biedt een keur aan features, performance en betaalbare technologie. De nieuwe M70a All-in-One pc combineert de elegantie van een 21.5-inch AIO PC met vele features van zijn grotere M90a zusje.
De ThinkCentre M80-serie biedt een mainstream pc-oplossing met 10th Gen Intel® Core™ vPro®-technologie voor verbeterde beveiliging en beheer.
De ThinkCentre M90-serie levert premium mogelijkheden met de 10th Gen Intel® Core™ vPro® i9 processor. M90 Tower en SFF bevatten de optie voor een tweede SSD-schijf voor meer opslagcapaciteit en een Flex-IO-beeldschermoptie voor het aansluiten van een extra monitor via USB Type-C, HDMI, DisplayPort of VGA.

ThinkCentre-in-One (TIO) biedt modulaire pc-mogelijkheden in combinatie met optionele ThinkCentre Tiny-desktops, zodat klanten hun pc-systemen toekomstbestendig kunnen maken.

ThinkPad aangedreven door Intel vPro® Platform

De ThinkPad P14s en P15s zijn perfect voor zeer mobiele gebruikers en hebben een batterijduur tot 14 uur, waardoor ontwerpers, ingenieurs, docenten en studenten altijd en overal creatief kunnen zijn.

Dankzij de 10th Gen Intel® Core™-processors, waaronder de Core i7-10810u, met een turboboost kloksnelheid van 4,9 GHz, is dit duo geschikt voor zowel AEC- als CAD-gebruikers. Bovendien beschikken deze systemen over professionele grafische kaarten van NVIDIA Quadro, WiFi 6, tot 2TB opslagruimte en ondersteuning voor Ubuntu en Red Hat Linux. De 14-inch P14’s en 15-inch P15’s bieden beiden tot 4K UHD-schermen met Dolby Vision HDR en X-Rite Pantone Factory Colour Calibration voor echtere kleuren en een duidelijker beeld.

Nieuwe toevoegingen aan het ThinkPad-portfolio die binnenkort worden verwacht, zijn de X1 Carbon Gen 8, X1 Yoga Gen 5 en de nieuwe T-serie, X-serie en L-serie.