Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga

Lenovo onthult zijn dunste ThinkPad ooit: de ThinkPad™ X1 Titanium Yoga. De X1 Titanium Yoga is bekleed met titanium materiaal, is iets meer dan 11mm dun en heeft een prachtig 3:2 verhouding 13,5-inch low power display, samen met Dolby Vision® HDR ondersteuning en een Dolby Atmos® Speaker System. De ThinkPad X1 Carbon Gen 9 en X1 Yoga Gen 6 zijn volledig herontworpen laptops met een verbeterde gebruikerservaring, opgebouwd rond geheel nieuwe 16:10 aspectratio-displays met weinig blauw licht, een geïntegreerde vingerafdruklezer op de aan/uit-knop en een nieuwe ComputerVision Experiences (CVx) ondersteuning door een sensor voor menselijke aanwezigheidsdetectie voor een verbeterde veiligheid en gebruiksgemak.

Met Dolby Vision en Dolby Atmos Speaker System zijn zowel X1 Carbon als X1 Yoga, ’s werelds eerste laptops die Dolby Voice ondersteunen, wat een superieure conference-ervaring oplevert die natuurlijker aanvoelt, vermoeidheid bij de luisteraar vermindert en verbluffend helder klinkt om vergaderingen productiever te maken. De nieuwe modellen voegen zich bij de baanbrekende X1 Fold en ultralichte X1 Nano die afgelopen september werd aangekondigd om een uitgebreide 5G-ready3 premium ThinkPad X1-portfolio af te ronden.

Daarnaast introduceert Lenovo de splinternieuwe ThinkPad X12 Detachable, die de voordelen van een high-performance laptop combineert met de flexibiliteit van een 12,3”-detachable tablet. Het display wordt beschermd met Corning® Gorilla Glass en is compatibel met de optionele Lenovo Precision Pen of Lenovo Digital Pen. Het verlichte folio-toetsenbord zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende modi.

Maak tenslotte kennis met de nieuwe ThinkPad Thunderbolt 4™ and USB-C Universal and Smart Docks, voor de nieuwste slimme docking-apparaten. Deze docks zijn ontworpen om de hindernissen van het nieuwe “work from anywhere” aan te pakken. Ze maken stille detectie mogelijk mogelijk en downloaden en installeren firmware-updates. De Smart Docks, die draaien op Microsoft Azure Sphere, maken het mogelijk om updates, apparaatbeheer en bewaking van de poorten op afstand te monitoren, zonder de productiviteit te onderbreken en zonder dat er een PC aangesloten hoeft te zijn.

Gespreid personeel heeft efficiënte tools nodig

De afgelopen maanden hebben aangetoond hoe cruciaal efficiënte samenwerkingstools zijn voor het afstandswerken. Uit een recent Lenovo en Intel gesponsord onderzoek blijkt dat 50% van de werknemers het gevoel heeft dat hun PC-apparaten verouderd zijn en dat ze wensen dat bedrijven meer belang hechten aan de fundamentele dagelijkse technologie. IT-verantwoordelijken hebben de intentie om hun investeringen de komende twee jaar te verdubbelen in functie van verbeterde productiviteit, bedrijfsagiliteit en werknemerstevredenheid. De prioriteit van Lenovo voor 2021 is het aanreiken van werkplaatsoplossingen voor een verspreid personeelsbestand dat de samenwerking aanzienlijk verbeterd. Investeren in technologie voor endpoint services, slimme collaboratie, geoptimaliseerde videoconferenties en waardevolle dockingmogelijkheden kunnen een significant verschil maken in de productiviteit en efficiëntie, ongeacht de locatie. Voor ThinkPad ligt de nadruk op het in staat stellen van gebruikerscommunicatie, het optimaliseren van systeemfuncties voor de beste vergadering, gebruikers- en IT-beveiliging verbeteren en het implementeren van technologie voor het welzijn van de gebruikers.