Lenovo Yoga Book 9i 

De gloednieuwe Yoga Book 9i is de eerste OLED-laptop met twee schermen van volledig formaat en wordt geleverd met een unieke reeks mogelijkheden die zijn ontworpen om creatieve mensen in staat te stellen hun eigen verhaal vorm te geven. De uitzonderlijk flexibele Yoga Book 9i met Intel® Evo™-platform is veelzijdiger dan een traditionele clamshell-laptop en biedt veelzijdigheid met twee schermen, multimodale functionaliteit en superieure entertainmentmogelijkheden. Voor een nieuwe generatie consumenten die hun creativiteit naar een hoger niveau tillen, ondersteunt de Yoga Book 9i hun veelzijdige digitale eisen en stelt hen in staat hun ambities waar te maken, of ze nu werken, creëren, leren of entertainen.

Taken op twee schermen voor efficiëntie op het hoogste niveau

De Yoga Book 9i wordt aangedreven door de nieuwste generatie Intel Core™-processors en stelt gebruikers in staat te profiteren van een volledige laptopervaring met de flexibiliteit en multitaskingmogelijkheden van twee schermen. Deze dunne en lichte laptops, gebouwd op het Intel Evo-platform, zijn ontworpen en ontwikkeld om naadloze communicatie-ervaringen te bieden met een breed scala aan apps, terwijl de impact op reactiesnelheid, batterijduur en connectiviteit tot een minimum wordt beperkt.

Dankzij de dubbele schermtechnologie van de Yoga Book 9i kunnen consumenten genieten van een unieke reeks veelzijdige ervaringen. Het kan zo simpel zijn als de mogelijkheid om te surfen op het web en het beeld te bekijken op twee volledige schermen met een eenvoudige 5-vinger beweging. Of wie tegelijkertijd aan twee afzonderlijke bestanden wil werken, kan beide bestanden bekijken, één op elk scherm, voor hyperproductiviteit. Evenzo kunnen consumenten een video bekijken op het ene scherm en tegelijkertijd aantekeningen maken of onderzoek doen op het tweede scherm, zonder onderbrekingen.

De slanke en lichtgewicht convertibele vormfactor biedt gebruikers de flexibiliteit om naadloos te schakelen tussen laptop-, tablet- of tentmodus, afhankelijk van hun behoeften. In een face-to-face vergadering kunnen gebruikers de tentmodus gebruiken om een diapresentatie op één scherm weer te geven terwijl ze de presentatie vanaf het tweede scherm bekijken en bedienen. Communicatie en samenwerking in virtuele vergadersessies worden ook verbeterd met de mogelijkheid van twee schermen – de gastheer kan een presentatie delen op één scherm terwijl hij de chat bekijkt, vragen beantwoordt en dia’s doorschuift vanaf het tweede scherm.

Yoga Book 9i wordt ook geleverd met een foliostandaard zodat gebruikers gemakkelijker onderweg kunnen werken. Een afneembaar Bluetooth®-toetsenbord vergroot het multitaskingpotentieel, net als de door Lenovo ontworpen Smart Pen-stylus die kan worden gebruikt om de productiviteit verder te verhogen.

Geavanceerde software en entertainment

De innovatieve software van de Yoga Book 9i, ontworpen door Lenovo in samenwerking met Microsoft, vergroot de mogelijkheden van de gebruiker om te werken, te leren, te streamen, te creëren en te gamen. De software draait op Windows 11 en bevat slimme schrijf- en leesfuncties en mogelijkheden voor het maken van notities voor wie thuis leert. Met deze functie kan de gebruiker aantekeningen maken op één scherm en tegelijkertijd een online les bekijken op het tweede scherm.

Wanneer het tijd is om achterover te leunen en te ontspannen, kunnen gebruikers een film bekijken op één scherm terwijl ze op het tweede scherm onderzoek doen naar interessante achtergrondfeiten over de film. Dankzij de twee 13,3-inch 2,8K OLED PureSight schermen van de Yoga Book 9i met 100% DCI-P3 kleurnauwkeurigheid en Dolby Vision® HDR zullen gebruikers onder de indruk zijn van de ultra-levendige kleuren, het scherpere contrast en de rijkere details van de beelden. Samen met Dolby Atmos® spatial audio en een 360 graden roterende soundbar met Bowers & Wilkins®-luidsprekers kunnen consumenten genieten van een uitstekende entertainmentervaring. Een extra opvallend designkenmerk van de Yoga Book 9i is de moderne en verfijnde kleur Tidal Teal. De verpakking is milieubewust: het kussen, de geschenkdoos en de omdoos bevatten allemaal 100% gerecycled papier.