Louis Vuitton Horizon Light Up

Louis Vuitton breidt haar collectie van uitzonderlijke audio-accessoires uit met de lancering van de Louis Vuitton Horizon Light Up iconische luidspreker. De luidspreker is een perfecte combinatie van traditie en innovatie en combineert uniek design met de ambachtelijke en specifieke knowhow van het Huis.

De originele luidspreker met opmerkelijke geluidsprestaties en hoge technologische karakteristieken is een ode aan de visie en de durf van Het Huis: een tijdloos design steeds mooier maken. De speaker biedt een ultieme audiovisuele ervaring aan en is het bewijs van de ultieme capaciteiten van het Huis om functionele voorwerpen om te vormen tot echte kunstwerken.

Het creatieve ontwerp van de Louis Vuitton Horizon Light Up onderscheidt zich door een absolute eigenheid. Horizon Light Up is geïnspireerd door de ”Toupie”-handtas door artistiek directeur van de Damesstudio Nicolas Ghesquière en eert de esthetische codes en verlegt de grenzen binnen het Huis met vernieuwende en ongeziene designlijnen, nog nooit opgemerkt in de audiomarkt. Louis Vuitton Horizon Light Up verleidt door visionair ontwerp. Het nieuwe high-tech design is een uiting van de ambachtelijke knowhow van het Huis en is zowel een modeaccessoire als een kunstobject. Louis Vuitton ontwerpt al meer dan 160 jaar iconische reiskoffers van leer en metaal. Het is dan ook geen verrassing dat het Huis speelt met deze twee materialen waarvan de structuur, edel leder en metalen componenten, gecombineerd en versierd worden met de kenmerkende signatuurdetails van Louis Vuitton.