ManOeuvre x SQUID

Voortaan zijn alle publicaties die op ManOeuvre.be verschijnen ook te vinden in de SQUID app. Zowel Belgische als Nederlandse gebruikers van SQUID zullen de artikels helemaal gratis kunnen raadplegen. Voor ManOeuvre.be is dit een volgende stap om een grote groep nieuwe lezers aan te trekken en het bereik verder te vergroten.

SQUID is een mobiele nieuwsaanbieder die het laatste nieuws verzameld op één plek, en die gebruikers daarbij helemaal vrij laat in het samenstellen van hun persoonlijke nieuwsoverzicht. De app is inmiddels al beschikbaar in meer dan vijftig landen in zowel Europa als Zuid-Amerika. Mede dankzij dit succes, internationale bereik en diversiteit is SQUID gekozen om contentpartner te worden op de Huawei smartphones. SQUID is hierbij de tussenpersoon tussen lokale uitgevers en de standaard functies op Huawei smartphones zowel via de Assistant als Browser. Bovendien zit de service ook in de update van de bestaande Huawei modellen.

Andere troeven van SQUID zijn: zelf categorieën kiezen, artikelen opslaan, bronnen blokkeren en makkelijk wisselen tussen verschillende landen.