Marshall lanceert de Monitor II A.N.C.

Marshall lanceert de Monitor II A.N.C., een authentieke en tegelijk moderne koptelefoon met een high performance sound die je van je sokken blaast. De vooruitstrevende actieve noise cancelling houdt het lawaai buiten, zodat de luisteraar volop kan genieten van wat echt telt: de muziek.

Een high performance sound zoals enkel Marshall je kan bieden: daarvoor staat de superieure signature sound van de Monitor II A.N.C. met zijn custom afgestelde 40 mm dynamische drivers. Een heldere en haarfijne sound, met punchy middentonen en diepe bassen die gebalanceerd en goed hoorbaar blijven, ongeacht het volume.

Geavanceerde actieve noise cancelling

De Monitor II A.N.C. maakt gebruik van geavanceerde technologie voor zijn actieve noise cancelling. Die lokaliseert en meet voortdurend het omgevingsgeluid en houdt alles tegen wat je niet wil horen.

Een andere troef van De Monitor II A.N.C. is zijn autonomie van 30 uur. Die loop zelfs op tot 45 uur als je de actieve noice cancelling uitschakelt. En is de batterij leeg en sta je op het punt te vertrekken? Dan levert 15 minuten opladen je meteen 5 uur luistergenot op. De draadloze Bluetooth® 5.0-technologie zorgt bovendien voor uitzonderlijke audiokwaliteit in combinatie met maximale bewegingsvrijheid.

Google Voice Assistant

De gloednieuwe koptelefoon beschikt over een Google Assistant. Genieten van entertainment, verbonden blijven met vrienden, antwoord krijgen op je vragen, je dag plannen, het kan allemaal zonder naar je telefoon te kijken. Met de M-toets op je koptelefoon geef je de Assistant opdracht om je favoriete playlist op te zetten, je chatberichten voor te lezen of je onderweg de weg te wijzen.

De Monitor II A.N.C. is ook voorzien van een Multi-Directional Control-toets om muziek- en telefoonfunctionaliteiten te bedienen. De ANC-knop geeft je de keuze tussen ‘actieve noice cancelling’, ‘monitoring mode’ of ‘geen noise cancelling’ en met de M-toets bedien je de custom equaliser presets of activeer je de Google Voice Assistant. Firmware-updates gebeuren automatisch via de Marshall Bluetooth-app.

Bovenop deze features komt de Monitor II A.N.C. met een USB-C laadkabel, een afneembaar 3,5 mm-snoer en een canvas draagtas om alles netjes op te bergen bij niet-gebruik.