Moto e40

Maak alledaagse momenten buitengewoon met de nieuwste moto e-toestellen. Bij Motorola staat de consument altijd centraal als het gaat om innovatie. Het begrijpt daarom dat de camera, display en prestaties zelfs voor de meest prijsbewuste consument ontzettend belangrijk zijn. Daarom zorgt de nieuwe moto e40 dat ook deze consumenten alles in huis hebben om hun creativiteit te uiten.

De moto e40 is een echte krachtpatser met een verbluffend drievoudig 48MP camerasysteem met Quad Pixel-technologie, een 6,5″ Max Vision HD+ scherm met een vernieuwingsfrequentie van 90Hz en een langdurige 5000mAh batterij om het allemaal aan te drijven.

Met de moto e40 ben je in no-time klaar om foto’s te maken. De camerasystemen presteren op ieder moment, bij elk soort licht en vanuit elke hoek. De 48MP sensor met Quad Pixel-technologie is 4x gevoeliger bij weinig licht. Dit zorgt voor scherpere, levendigere foto’s bij elke lichtinval. De dieptesensor werkt samen met de hoofdcamera om de achtergrond te vervagen voor professioneel ogende portretten. De speciale Macro Vision-camera brengt je 4x dichter bij je onderwerp, zodat je de kleinste details ziet die je anders zou missen met een standaardlens.

Helemaal klaar met vastlopende telefoons? Met een snelle verversingssnelheid van 90 Hz geeft de moto e40 je een vloeiende kijkervaring tijdens je favoriete show of een gesprek met je vrienden. Het 6,5″ Max Vision HD+ scherm zorgt dat je nooit iets mist dankzij een 20:9 beeldverhouding.

Met een batterij-capaciteit van 5000 mAh kun je veel langer gamen en werken. Over te weinig batterij hoef je je geen zorgen te maken aangezien de batterij van de moto e40 meer dan 40 uur meegaat.

De telefoon wordt aangedreven door een speciaal ontworpen octa-core processor. Of je nu video’s bekijkt, je social media bijwerkt of een avondje uit met vrienden vastlegt, met de moto e40 heb je responsieve prestaties en alle snelheid die je nodig hebt. In vergelijking met de moto e20 levert de moto e40 38% betere grafische prestaties. Ook kun je multitasken als nooit tevoren dankzij de 4 GB RAM op de moto e40.

Alles wat je nodig hebt is letterlijk binnen handbereik. In het “batwing” logo op de achterkant zit namelijk een vingerafdruklezer waardoor je je telefoon kunt ontgrendelen en vergrendelen met slechts één aanraking. Ook als je je handen vol hebt kun je de telefoon ontgrendelen met een snelle blik in de camera. Verder zit er een speciale Google Assistant-knop aan de zijkant voor spraakbediening zodat je in een handomdraai alle antwoorden krijgt die je nodig hebt. De nieuwe moto e40 wordt geleverd met Android 11. Hij is verkrijgbaar in Carbon Gray en Pink Clay en heeft een metallic afwerking met textuur die vingerafdrukbestendig zodat je telefoon er op zijn best uit ziet.