Moto e6 plus

We hebben altijd gezegd dat geavanceerde functies niet altijd een geavanceerd prijskaartje moeten hebben. Met het moto e – gamma zijn wij trots dat we kunnen uitpakken met betrouwbare en betaalbare telefoons voor consumenten die kwaliteit ernstig nemen. Vandaag tillen we die visie naar een hoger niveau met moto e6 plus, een smartphone die voorzien is van een dual camerasysteem en prachtige designkenmerken.

dual camerasysteem

Voor het eerst beschikt een moto e telefoon over een verbluffend dual camerasysteem, het beste in zijn soort tegen een al even verbluffende prijs. De 13 megapixel hoofdcamera heeft een pixelgrootte van maar liefst 1,12 µm en levert mooie, haarscherpe snapshots. Het grote f/2.0 diafragma biedt u veel speelruimte om foto’s te nemen in verschillende verlichtingsomstandigheden terwijl de fotokwaliteit en alle details behouden blijven.

Dankzij de 2 megapixel dieptesensor en ingebouwde bokehmodus kunt u de scherpte van de voor- of achtergrond zelf regelen voor de gewenste look. Mag het nog iets creatiever, dan kunt u de persoon of het voorwerp dat u fotografeert bewerken met de ‘beauty mode’ en de in-camera bewerkingsopties. Of u nu het perfecte portret, landschap of close-upbeeld wilt vastleggen, met deze dual camera weet u zeker dat u nog betere foto’s maakt.

kleurrijk design ontworpen voor u

Wat meteen opvalt aan de moto e6 plus is zijn moderne design van top tot teen. Het 6.1” display is daarmee het grootste en beste dat Motorola ooit heeft uitgebracht. Op dit scherm kijken is telkens weer een belevenis op zich. Uw favoriete serie bekijken of door uw feed scrollen, met het Max Vision HD+ display is elke app een streling voor het oog. U hoeft niet langer te kiezen tussen een aangename schermgrootte en comfort — de moto e6 plus is nog lichter en ligt nog makkelijker in de hand dan zijn voorganger en is in de Benelux verkrijgbaar in Polished Graphite.

spetterende selfies

U maakt niet alleen verbluffende foto’s met de dual camera’s achteraan, maar ook met de 8 megapixel camera vooraan. Dankzij de moto e6 plus springen uw selfies eruit. U kunt zelfs succesvolle selfies nemen in minder goed verlichte omstandigheden omdat het toestel over een flatterende zachte schermflits beschikt.

Er is trouwens plaats voor een microSD-kaart van 512 GB zodat u nooit meer foto’s hoeft te wissen om plaats vrij te maken.

twee beveiligde toegangen

Uw favoriete apps kunt u snel en makkelijk openen met de vingerafdrukscanner achteraan op de telefoon. De scanner bevindt zich subtiel onder het Motorola logo zodat u die niet opmerkt wanneer u die niet nodig hebt. De moto e6 plus beschikt ook over gezichtsherkenningstechnologie voor extra comfort en veiligheid.

bol van de power

U kunt uw powerbank gerust thuis laten want de verwijderbare batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh. Met zoveel uren gebruikstijd kunt u vandaag naar hartenlust spelen en het laden uitstellen tot morgen.

Met de moto e6 plus geniet u van dezelfde cleane, bloatwarevrije ervaringen die u gewend bent van moto, met dank aan Android™ 9 Pie. De 2.0 GHz octa-core processor zorgt er dan weer voor dat u nooit meer iets (of toch zeker geen geweldig shot) mist. Dus laat u maar helemaal gaan en haal het onderste uit de kan — dit toestel kan het aan.