Moto G Pro

Eerder dit jaar vierde Motorola dat er 100 miljoen moto g-smartphones over de hele wereld zijn verkocht. Op de markt kwamen nieuwkomers boordevol innovatie en eersteklas ervaringen, de nieuwste editie van de moto g-franchise die in Europa wordt gelanceerd, is geen uitzondering. We introduceren de moto g pro – die functies heeft voor zowel consumenten als bedrijven – motorola’s eerste smartphone met een eigen stylus. De smartphone wordt compleet geleverd met een camera die is gebouwd om je te verbazen, tools om je inspiratie te voeden, een indrukwekkend display, NFC, Android One en een batterij die je de vrijheid geeft om van al deze technologie te genieten.

moto g pro is gebouwd om je creativiteit en productiviteit te bevorderen als nooit tevoren met een ingebouwde styluspen en een ongeëvenaard 48 MP AI drievoudig camerasysteem met Quad Pixel-technologie. Het toestel heeft Android One en wordt geleverd met Android 10, dat beveiliging in elke laag integreert, zodat het toestel updates blijft krijgen, of het nu in je persoonlijke of professionele leven wordt gebruikt.

Altijd op de hoogte met de ultraproductieve moto g pro

De ingebouwde stylus geeft je nauwkeurige controle terwijl je je smartphone gebruikt. Met de stylus ben je altijd klaar om foto’s te bewerken, notities te maken, illustraties te schetsen, tekst te kopiëren en te plakken en zelfs screenshots te markeren. Met de stylus is het ook mogelijk om een specifiek item te kopiëren en in een nieuwe PowerPoint, e-mail of document te plakken. De stylus is naadloos geïntegreerd in het ontwerp en de software van de telefoon. Haal het er gewoon uit en begin te schrijven in de Moto Note-app zonder zelfs maar je telefoon te ontgrendelen.

moto g pro biedt ook een ongeëvenaard AI drievoudig camerasysteem. De uitstekende 48 MP hoofdsensor levert scherpere en helderdere 12 MP foto’s met Quad Pixel-technologie. Met de Night Vision-modus hebben foto’s zelfs in het donker levendige kleuren en verbluffende helderheid. Dankzij onze ultrasnelle laser-autofocus, die het onderwerp in een oogwenk scherpstelt, mis je nooit meer een moment.

Met de speciale actiecamera kun je ultragroothoekvideo’s opnemen in landschapsmodus, waardoor je 4x meer actie hebt in het frame, zelfs als je de telefoon verticaal houdt. Met de Macro Vision-camera highlight je elk detail en kom je 5x dichter bij het onderwerp. De 16 MP camera aan de voorzijde schiet scherpe en levendige foto’s in elke licht met de Quad Pixel-technologie.

moto g pro heeft een 4000 mAh-batterij die ontworpen is om tot twee dagen mee te gaan op één lading. Hierdoor heb je geen problemen als je onderweg bent en tijdens je vrije uurtjes stream je eenvoudig 143 uur muziek of kijk je 19 uur series en films.

Met de exclusieve Moto Experiences heb je je favoriete functies binnen handbereik. We introduceren Moto Gametime: een gloednieuwe functie die onderbrekingen blokkeert voor een meeslepende game-ervaring.

moto g pro wordt geleverd met Android 10 voor een consistente, hoogwaardige productervaring die je gegevens veilig houdt. Android One-telefoons behoren tot de veiligste, en de moto g pro krijgt tijdige upgrades, maandelijkse beveiligingspatches en ingebouwde Google Play Protect. Dit zorgt ervoor dat je nooit een belangrijk werkdocument verliest en zorgt ervoor dat uw telefoon voortdurend wordt verbeterd met nieuwe innovaties.

Geef ervaringen een boost met de nieuwe moto g pro

Breng je favoriete content of telefonische vergaderingen tot leven met krachtige ingebouwde dubbele stereoluidsprekers. Door de intelligente Dolby®-audio krijg je geluid dat 50% harder is. Je favoriete films, series of games zien er levensgroot uit op het 6,4-inch Max Vision-scherm.

Met een Qualcomm® Snapdragon™ 665 octa-core processor en 4 GB RAM, biedt moto g pro alle prestaties die je nodig hebt. Met 128 GB opslagruimte kun je al je favoriete apps, muziek, films en foto’s bewaren.

De moto g pro heeft ingebouwde Near Field Communication (NFC), zodat je snel en gemakkelijk onkosten kunt betalen en onderweg bestanden kunt delen met collega’s, waardoor je bedrijf mobieler dan ooit wordt.

Het waterafstotende ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon van binnen en van buiten wordt beschermd, zodat je zorgeloos kunt leven.

Beschikbaarheid en prijzen

moto g pro is in de Benelux vanaf midden juni beschikbaar voor een prijs vanaf €329,99.