Moto g20

Motorola onthult de moto g20, een krachtige smartphone die een geavanceerd quadcamerasysteem combineert met een indrukwekkend 90 Hz HD+ scherm, een ongelooflijke batterijduur en betrouwbare prestaties die garant staan voor een uitstekende totaalervaring. Je wilt op elk moment prachtige foto’s kunnen maken? You got it.

Met het quadcamerasysteem van de moto g20 kun je niet alleen scherpe low-light beelden schieten, maar ook levendige nachtopnames, zodat je bij elk licht de beste foto kunt maken. Ook prachtige portretfoto’s en gedetailleerde, professioneel uitziende close-ups vormen geen enkel probleem. Een hoofdsensor van 48 MP maakt gebruik van Quad Pixel-technologie, wat zorgt voor een 4x betere gevoeligheid bij weinig licht. Daardoor zijn je foto’s steeds scherp en helder, ook in het donker. Dankzij de ultragroothoeklens past er 4x meer in het frame, waardoor het gemakkelijker is om weidse landschappen vast te leggen. De speciale Macro Vision-camera brengt je dichter bij je onderwerp voor ongelooflijk gedetailleerde close-ups, en de dieptesensor vervaagt de achtergrond van portretten voor professioneel ogende resultaten, elke keer weer. Bovendien kun je met de 13-megapixelcamera, die licht doorlaat voor kristalheldere foto’s, je selfies naar een hoger niveau tillen.

Wanneer je klaar bent om alle Instagram-waardige foto’s die je hebt genomen te bekijken, kan je rekenen op een verbluffende kijkervaring met het 6,5″ Max Vision HD+ scherm. Dankzij de beeldverhouding van 20:9 en de vernieuwingsfrequentie van 90 Hz, kan je genieten van een breed beeld en een soepele scrol ervaring.

Met de krachtige 5000mAh batterij van de moto g20 kun je meer dan twee dagen doorgaan op een enkele lading. Of je nu graag muziek streamt, video’s bekijkt of je favoriete games speelt, geniet een heel weekend van entertainment zonder dat je de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Met de moto g20 heb je de vrijheid om ten volle van het leven te genieten zonder je zorgen te maken over batterijduur.

De moto g20 levert slimme verwerkingskracht die je kan verwachten van een octa-core processor die 38% betere grafische prestaties biedt³. Dankzij de 4 GB RAM van de nieuwste generatie zul je merken dat je prestaties verbeteren tijdens het spelen van games, het bekijken van video’s of het vastleggen van een avondje uit met vrienden, en dat alles zonder de batterij te belasten. Bovendien heb je met 64GB aan ingebouwde opslagruimte4 meer dan genoeg ruimte om alle content dat je vastlegt op te slaan. Als je toch extra ruimte nodig hebt, kun je altijd tot 1 TB extra toevoegen met een microSD-kaart.

Geniet van een software-ervaring die van elke interactie met je telefoon een geweldige ervaring maakt. Android 11 is geoptimaliseerd voor de manier waarop jij je smartphone gebruikt, waardoor de ervaring nog intuïtiever, veiliger en persoonlijker maakt. Binnen deze update van Google kun je onder meer beter conversatiebeheer in messaging-apps, verbeterde controle over aangesloten apparaten en een meer hands-on benadering van gegevensprivacy ontdekken. Android 11 brengt daarnaast ook nieuwe en verbeterde toegankelijkheidsfuncties voor Moto-fans, waaronder snellere en eenvoudigere spraaktoegang en assistent-gestuurde snelkoppelingen.

De moto g20 geeft je een heel nieuw perspectief – verbluffende foto’s in elke situatie, een slimmere processor voor betere prestaties, meer ruimte om te bewaren wat belangrijk is en een krachtige batterij om dagen door te gaan.