Moto g22

Motorola is verheugd om de nieuwste toevoeging aan de moto g-familie te onthullen, de moto g22, met een slank en stijlvol ontwerp en boordevol functies. Zo is de moto g22 uitgerust met een 50MP quad camerasysteem, een vloeiend 6,5″ 90 Hz Max Vision display en een langdurige 5.000 mAh batterij die gebruikers helpt zich door de alledaagse taken heen te slaan.

Met de nieuwe moto g22 ervaren gebruikers scherpere, levendigere foto’s met 4x betere gevoeligheid bij weinig licht dankzij de 50MP hoofdcamerasensor met Quad Pixel-technologie. Motorola heeft ook een 118º ultra-groothoek cameralens toegevoegd zodat gebruikers 4x meer in het frame kunnen persen om de perfecte landschapsfoto kunnen maken. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een foto van een stadslandschap of een groepsfoto van het gezin te maken dankzij de ultra-groothoek lens.

Er is ook een speciale dieptesensor waarmee gebruikers alledaagse foto’s kunnen omtoveren tot professioneel ogende portretten. Het ongelooflijke quad-camerasysteem wordt gecompleteerd door een Macro Vision-camera, die 2,5x dichterbij komt dan een standaardlens om extreme close-ups te maken en minuscule details vast te leggen. Als klap op de vuurpijl zorgt de 16MP selfiecamera ervoor dat gebruikers meer van de omgeving kunnen zien om selfies een schilderachtige achtergrond te geven. Dit camerasysteem zorgt ervoor dat alle belangrijke momenten er altijd op hun best uitzien.

De verversingssnelheid van 90Hz maakt gamen uiterst eenvoudig en biedt een naadloze kijkervaring. Je favoriete shows zien er nog beter uit op een ultrabreed 6,5″ Max Vision-scherm dat het zicht verruimt en alle entertainment tot leven brengt.

De moto g22 is gemaakt van duurzaam acrylaat polymeer en afgewerkt met een optisch plating proces. Het slanke ontwerp met een premium afwerking is gemaakt om alledaagse taken in stijl uit te kunnen voeren. Met een slank, waterafstotend ontwerp is de telefoon ook beschermd tegen morsen en spatten. De nieuwe moto g22 is verkrijgbaar in kleurrijke keuzes om individuele stijl te helpen uitdrukken – gebruikers kunnen kiezen uit Iceberg Blue, Cosmic Black, of Pearl White designs.

De moto g22 wordt ook geleverd met een enorme 5000 mAh batterij zodat gebruikers langer zonder stopcontact kunnen werken of spelen. Android 12 is beschikbaar op het toestel zodat u zonder onhandige software skins of dubbele apps kunt genieten van een veilige en moeiteloze ervaring. Tot slot, met My UX, komt de telefoon met de bedieningen die gebruikers kennen en liefhebben: Snelle flitser, Snel vastleggen, Screenshot met drie vingers en meer.