Moto g30

In deze snel veranderende wereld blijft Motorola technologieën transformeren en de grenzen in zijn industrie verleggen. Vandaag gaat een nieuw tijdperk in voor de moto g – familie met de aankondiging van een nieuwe smartphone die de missie van het bedrijf belichaamt om uitzonderlijke kwaliteit en premium functies naar het middensegment te brengen, met verbeterde ervaringen zoals uitstekende camerasystemen en schitterende prestaties binnen handbereik. We introduceren de moto g30 met unieke voordelen die andere mid-tier smartphones omver blaast en een grote batterij zodat consumenten een hele dag lang volledig kunnen genieten van deze verbeterde ervaringen.

Wil je scherpe en heldere foto’s? You got it, met het quad-camerasysteem op de moto g30

De nieuwe moto g30 combineert een camerasysteem en een ongelofelijke kijkervaring met nog meer opslag. Het 64 MP quad camerasysteem met ultrahoge resolutie biedt scherpere, helderdere beelden in hoge resolutie om content vanuit elke hoek te verbeteren. De Quad Pixel-technologie zorgt ervoor dat je opnames scherp en helder zijn dankzij 4x de gevoeligheid bij weinig licht, maar je kan ook overschakelen op de Night Vision-modus voor levendige foto’s met een verbluffende helderheid en nauwkeurigere kleuren bij minder gunstige lichtomstandigheden. Dankzij de 118° ultragroothoeklens past 4x meer in het kader in vergelijking met een standaard 78° lens om het leven precies zo vast te leggen als jij het ziet. De speciale Macro Vision-camera brengt je 4x dichter bij je onderwerp, zodat je de kleine details ziet die je anders met een standaardlens zou missen, of het nu gaat om een natuurfoto of een close-up van je lievelingsgerecht. Vervaag de achtergrond van je foto’s met instelbare intensiteit voor professioneel ogende portretten met de dieptesensor. En maak overdag of ’s avonds Instagram-waardige selfies met de 13 MP selfiecamera aan de voorzijde.

Breng je games, films en videochats tot leven op een prachtig 6,5″ Max Vision HD+-scherm. Met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz, die je normaal alleen in flagship smartphones aantreft, merk je minder vertraging waardoor je je games, video’s en het scrollen als veel prettiger ervaart. En met 128 GB ingebouwde opslagruimte heb je genoeg ruimte voor foto’s, films, liedjes, apps en favoriete games, maar als je ooit meer nodig hebt, kun je tot 512 GB toevoegen met een microSD-kaart.

Leef je beste leven zonder je zorgen te maken over hoe lang je batterij meegaat. De enorme 5000 mAh batterij in de moto g30 geeft je meer dan twee dagen batterijduur op een enkele lading wanneer je dat het meest nodig hebt. Plus, de TurboPower™ 20 geeft je tot 12 uur batterijtijd in slechts 20 minuten opladen, zodat je nooit hoeft te wachten op de power die je nodig hebt.

Het Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform verbetert de prestaties, zodat je moeiteloos kunt bewerken, snel kunt delen en kunt genieten van games en video’s met vloeiende, levendige graphics. En met tot wel 4 GB RAM kun je heen en weer schakelen tussen apps zonder ook maar iets te missen.

Handige software-innovaties

Motorola’s My UX is een uitgebreide suite van tools die voortbouwt op Google’s Android, en gebruikers in staat stelt om muziek, video’s, games en toestelthema’s naar een hoger niveau met aangepaste instellingen. Naast favoriete gebaren van de fans zoals het inschakelen van de zaklamp met een eenvoudig chop gebaar of het starten van de camera met een draai van een pols, kan je nu ook het scherm splitsen via een simpele veegbeweging zodat je nog meer kan doen. Bekijk een video en chat met een vriend tegelijkertijd, of werk aan meerdere documenten tegelijk.

My UX staat een pure Android-ervaring niet in de weg, zodat gebruikers kunnen genieten van de volledige kracht van Android 11 zonder onhandige softwareskins of dubbele apps. Ontdek beter conversatiebeheer in messaging-apps, verbeterde controle over aangesloten apparaten en een meer hands-on benadering van gegevens privacy in deze opwindende update van Google. Android 11 brengt ook nieuwe en verbeterde toegankelijkheidsfuncties voor Moto-fans, waaronder snellere en eenvoudigere spraaktoegang en assistent-gestuurde snelkoppelingen.