Moto g60

Motorola lanceert de moto g60 in de Benelux. De moto g60 maakt gebruik van de nieuwste Ultra Pixel-technologie, beschikt over een batterij die tot 54 uur lang meegaat, en rendert je graphics ongelooflijk snel dankzij zijn Snapdragon™ 732G.

Het 108 MP camerasysteem van de moto g60 is gekoppeld aan de nieuwe Ultra Pixel-technologie die eerder dit jaar in de nieuwe edge 20 familie is gepresenteerd. Pixel binning combineert 9 pixels in één grote 2.1um Ultra Pixel om de lichtgevoeligheid 9x te vergroten voor betere foto’s, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. Verder beschikt de moto g60 ook over een 118° ultragroothoeklens, een Macro-Visionlens en de populaire Dual Capture-modus waarbij je tegelijkertijd een opname kan maken met je selfiecamera en de camera op de achterzijde zodat je beide kanten van je verhaal kan tonen.

Tot 54 uur non-stop plezier

Heb jij ook vaak last van een platte batterij? Dan zorgt de moto g60 ervoor dat je je nooit nog zorgen moet maken. Dankzij de 6000 mAh batterij kan je tot 54 uur non-stop verder met één oplaadbeurt. En dankzij de TurboPower™ 20 laad je je smartphone in amper enkele minuten terug op voor de komende 20 uur.

De Snapdragon™ 732G rendert graphics ongelooflijk snel en drijft het high-res camerasysteem aan, zodat games er realistischer uitzien en foto’s scherper zijn dan ooit. In combinatie met 6 GB RAM kun je in een handomdraai heen en weer schakelen tussen apps. Al deze snelheid wordt gecombineerd met een opmerkelijke energiezuinigheid, zodat de batterij niet leegloopt tussen oplaadbeurten.

My UX

De moto g60 is voorzien van een pure versie van Android OS. In plaats van Googles innovaties te kopiëren, kiest Motorola ervoor om op de innovaties te bouwen met een scala aan tools in de Moto app genaamd My UX. Met My UX, heeft Motorola tal van handige functies toegevoegd waarmee je je moto g60 kunt aanpassen om te werken zoals jij dat wilt. Bedien je smartphone met eenvoudige gebaren, pas je entertainment-instellingen aan, en maak een look die uniek is. My UX is volledig met Android gestroomlijnd zodat gebruikers Android 11 optimaal kunnen ervaren zonder onhandige software skins of dubbele apps.