Motorola combineert design en high-end functies

Motorola lanceert drie nieuwe edge toestellen – de motorola edge 30 ultra, motorola edge 30 fusion en de motorola edge 30 neo – en blijft daarmee de grenzen van het premium smartphone segment verleggen. Deze krachtige smartphones combineren het nieuwste van het nieuwste op het gebied van technologie met een uitzonderlijk design en ervaringen die je zintuigen prikkelen.

De motorola edge 30 ultra herdefinieert de betekenis van een ‘ultra-level’ premium toestel. Deze high-end smartphone beschikt over de nieuwste functies, waaronder het meest geavanceerde Snapdragon ® mobiele platform1, de hoogste resolutie camerasensor in de industrie en de snelste TurboPowerTM charger ooit. De motorola edge 30 fusion is vervolgens de perfecte combinatie van prestaties en een prachtig design. Het toestel biedt verschillende premium functies en een edge to edge display.

Maar dit is niet alles. Motorola begrijpt dat smartphones meer zijn dan alleen communicatiemiddelen. Ze zijn uitgegroeid tot tools voor zelfexpressie die helpen om onze creativiteit verder te ontdekken en ons te verdiepen in onze passies. Met dit in gedachten, kondigt Motorola ook de motorola edge 30 neo aan. Deze nieuwe smartphone heeft een zeldzaam compact ontwerp dat niet inlevert op prestaties en is de primeur van Motorola’s langdurige samenwerking met de wereldwijde deskundige op het gebied van kleur: Pantone.