Motorola defy

Met de aankondiging van de motorola defy is een nieuw tijdperk van rugged smartphones aangebroken. Dit is het eerste toestel in deze nieuwe familie. Motorola heeft Bullitt Group, een internationale leider op het gebied van awardwinnende rugged mobiele telefoons, gevraagd om een toestel te leveren dat zowel de dagelijkse stress als buitenavonturen aankan. De motorola defy heeft alle beschermende functies die consumenten nodig hebben zonder concessies te doen op prestaties, vermogen of batterijduur.

De motorola defy benadrukt Motorola’s missie om betekenisvolle innovaties te leveren voor iedereen en is getest voor echte weerstand. De telefoon is waterproof, gecertificeerd volgens industriestandaarden (IP68) en kan 35 minuten onder water tot een diepte van 1,5 meter mede dankzij de unieke dubbel afgedichte behuizing. Ook is de telefoon valbestendig tot 1,8 m, gecertificeerd volgens militaire normen (MIL SPEC 810H) en bestand tegen extreme temperaturen, trillingen en valtesten.

In de afgelopen drie jaar kreeg 34% van de consumenten te maken met een kapotte of beschadigde telefoon. Motorola defy biedt daarom een uitgebreide bescherming tegen deze dagelijkse frustratie. Deze rugged smartphone kan dagelijkse ongelukjes aan. Of je telefoon van het autodak of uit je zak valt, in aanraking komt met koffiespetters of zonlicht. Je kan de motorola defy ook zo vaak als je wilt wassen, een geruststelling in een wereld waar hygiëne belangrijker is dan ooit.

Met de 48MP f/1.8 sensor met Quad Pixel-technologie neem je scherpe foto’s in alle omstandigheden waarmee de camera onderscheidend is in de rugged categorie. Perfect voor een zonsopgang of -ondergang en alles daar tussen in. Het HD+-scherm van 6,5” is beschermd door dik Corning® Gorilla® Glass Victus™. Daarnaast mis je nooit meer wat door de 5000mAh-batterij met TurboPower™-oplader die twee dagen mee gaat. Dit is de telefoon voor mensen die elke dag trotseren en een telefoon nodig hebben die dat ook doet.

Motorola defy is beschikbaar in de kleuren Forged Green en Zwart. De telefoon heeft een gestroomlijnd, gestructureerd ontwerp met meer grip en een afneembare polsband met koord zodat je de telefoon niet verliest.