Motorola edge 20 pro, Motorola edge 20 en Motorola edge 20 lite

Op zoek naar een geavanceerd camerasysteem, ongelooflijke beeldschermtechnologie, ultrasnelle verwerking, fenomenale batterijduur en de volgende generatie 5G-snelheden en dat alles voor een toegankelijke prijs? Maak kennis met de nieuwe Motorola edge 20 pro, edge 20 en edge 20 lite.

De missie van Motorola is altijd geweest om geavanceerde technologie te democratiseren en baanbrekende innovatie te delen om mensen in staat te stellen hun dagelijks leven te verbeteren. Deze missie in combinatie met een consumentgerichte benadering qua design is de drijvende kracht achter de nieuwe motorola edge-familie die vandaag is gepresenteerd. Het leven van de consument is de laatste tijd sterk veranderd, prioriteiten zijn verschoven en Motorola evolueert mee met de consument. De nieuwste motorola edge-familie is ontworpen voor een geheel nieuwe groep denkers, innovatoren en ‘change makers’.

De nieuwe Motorola Edge familie gaat verder dan de vorige generatie in bijna elke categorie, met krachtigere processors, een hoofdcamera met grotere pixels, en Motorola’s eerste periscoopachtige zoom waarmee je 50X dichter bij je onderwerp komt. Niet te vergeten, een snellere scherm verversingssnelheid, sneller opladen van de batterij, en uitgebreide ervaringen op het Ready For-software platform. Deze nieuwe functies worden allemaal geleverd tegen toegankelijkere prijzen, zodat meer mensen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en hun eigen stijl kunnen vinden.

Stop nooit met creëren dankzij de motorola edge 20 pro

De huidige op social media gerichte generatie vindt opnieuw uit hoe mensen hun ervaringen visueel delen, en bewijst meer dan ooit dat beelden en video’s ons op betekenisvolle manieren kunnen inspireren en verbinden. In de hele motorola edge 20-familie hebben we ons gericht op het verbeteren van de camerakwaliteit omdat Motorola weet dat mensen meer dan ooit gebruik maken van smartphonecamera’s. Motorola edge 20 pro levert een nieuwe 108MP hoofdcamera voor uitstekende kwaliteit, één van onze grootste camerasensoren ooit op 1/1.5″ optisch formaat. Het beschikt over wat we noemen Ultra Pixel-technologie. Elke negen pixels worden gecombineerd tot één grote ultra pixel, wat de lichtgevoeligheid met 9X verbetert en resulteert in betere prestaties bij weinig licht. We bieden ook een ultragroothoeklens met ingebouwde Macro Vision, waarmee je 4X meer van de scène in je frame kunt vastleggen, zodat je meer van je omgeving kunt zien en iedereen mee in je beeld kan opnemen. Met Macro Vision kun je 5X dichter bij je onderwerp komen voor extreme close-ups, tot op 3 cm afstand, voor het vastleggen van foto’s van voedsel, kunst, natuur, en zoveel meer.

De derde camera is onze allereerste telelens in periscoopstijl, een functie die zelden wordt toegepast in deze klasse en die het licht 90 graden afbuigt voor superieure helderheid op 5x zo grote afstand. Bovendien gaan we nog een stap verder met de introductie van 50x Super Zoom, waarmee je details van ongelooflijke afstanden kunt vastleggen. En we zijn video niet vergeten – de motorola edge 20 pro kan opnamen maken in een ongelooflijke 8K-resolutie, een primeur voor een Motorola-smartphone.

Veel mensen gebruiken hun smartphone als hun nummer 1 bron voor het bekijken van programma’s en films, en daarom is de motorola edge 20 pro uitgerust met een groot 6,7″ Max Vision-display met OLED technologie voor een kristalheldere kijkervaring. Dit display biedt 10-bits kleuren, bereikt de DCI-P3 kleurruimte en voldoet aan de HDR10+ normen. Dat betekent dat je meer dan een miljard prachtige kleuren kunt zien. Levendig, helder en levensecht weergegeven op het scherm.

Voor de allereerste keer biedt Motorola ook een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz, de hoogste vernieuwingsfrequentie die beschikbaar is op mainstream smartphones. Bij dynamische content met veel bewegingen, zoals games of video’s boordevol actie, zorgt een 144Hz verversingssnelheid voor een drastische verbetering van de ervaring. Dit is 140 procent sneller dan de 60Hz industriestandaard van slechts een paar jaar geleden en 60 procent sneller dan de eerste generatie motorola edge.

Ruben Weenink, General Manager in de Benelux, legt uit: “Wij geloven dat 5G-technologie niet hoeft te komen met een high-end prijskaartje, want iedereen verdient het om toegang te hebben tot de volgende generatie connectiviteit. Motorola edge 20 pro is het nieuwste toestel dat 5G naar meer mensen wereldwijd brengt evenals de volgende generatie snelheid van Wi-Fi 6. De ultrasnelle Qualcomm ® Snapdragon ™ 870-processor geeft je alle kracht die je nodig hebt. Met 256GB aan ingebouwde opslagruimte is er meer dan genoeg ruimte voor foto’s, films, games en muziek. En met 12GB van de nieuwste generatie geheugen blijven je apps en informatie op de achtergrond beschikbaar, zodat alles soepel verloopt.”

En het beste van al is dat je meer dan 30 uur op 5G kunt werken zonder op te hoeven laden. Heb je een snelle energiestoot nodig voordat je op pad gaat? TurboPower™ 30 geeft je 9 uur stroom in 10 minuten opladen.

Stop nooit met stylen dankzij de motorola edge 20

Motorola edge 20 is één van de dunste 5G-smartphones op de markt met zijn dikte van slechts 6,99 mm. Perfect voor iedereen die waarde hecht aan een modern gestroomlijnd design en moe is van omvangrijke, zware toestellen die hun tas of broekzak belasten. Dit toestel beschikt over dezelfde ongelooflijke 108MP hoofdsensor, ultragroothoek en macrolens als de motorola edge 20 pro, plus een 30X Super Zoom telelens. En je kunt alle content die je maakt bekijken op het grote 6,7″ display met een toonaangevende 144Hz refresh rate. Motorola edge 20 heeft een krachtige Qualcomm®-processor met tot 55 procent snellere graphics in vergelijking met de eerste generatie motorola edge.

De ultra-snelle Qualcomm® Snapdragon™ 778G processor ondersteunt Wi-Fi 6 en is speciaal ontworpen voor 5G-telefoons-en voor de verbazingwekkende dingen die je ermee kan doen. Met 128GB aan ingebouwde opslagruimte is er meer dan genoeg ruimte voor foto’s, films, games en muziek.2 En met maximaal 8 GB geheugen van de nieuwste generatie blijven uw apps en informatie op de achtergrond beschikbaar, zodat alles soepel verloopt. Met de 4000 mAh-batterij kunt u een hele dag doorgaan zonder op te laden, en als u toch snel energie nodig hebt, zorgt TurboPower™ 30 ervoor dat u in slechts 10 minuten 8 uur lang stroom hebt.

Stop nooit met verkennen dankzij de motorola edge 20 lite

De Motorola edge 20 lite biedt razendsnelle 5G-snelheden met een geavanceerde camerasysteem op onze meest concurrerende prijs ooit. Maak ongelooflijk scherpe foto’s op de 108MP hoofdsensor, of ga creatief met ultra-breed en Macro Vision. Je entertainmentervaring wordt beter door hetzelfde prachtige 6,7″ OLED-scherm als de rest van de motorola edge 20 familie. Motorola edge 20 lite biedt een energie-efficiënte MediaTek chipset, geschikt voor gamen, fotograferen en meer terwijl je nog batterijpower overhoudt. Schakel moeiteloos heen en weer tussen apps en houd alles soepel op de achtergrond met maximaal 8 GB van de nieuwste generatie geheugen. De 5000 mAh batterij is een van de grootste van alle 5G-smartphones en biedt je twee dagen batterij op een enkele lading, zodat je onderweg verbinding kunt maken zonder te stoppen om op te laden. En TurboPower™ 30 geeft je een dag aan batterijvermogen in slechts 10 minuten opladen, zodat je snel kunt bijtanken en weer verder kunt gaan met wat belangrijk is.