Motorola edge en Motorola edge+

Motorola kondigt de motorola edge en de motorola edge+ aan. De nieuwe smartphones hebben ongekende transmissiesnelheden dankzij 5G-technologie, dynamische en meeslepende displays, een nieuw niveau van fotografie, geweldig geluid en enorme batterijen. De motorola edge+ positioneert zichzelf als het nieuwe vlaggenschip. De motorola edge overtuigt met een samenhangend totaalpakket in de hogere middenklasse.

Om ons te onderscheiden in de markt, wilden we een nieuw toestel ontwerpen dat alles heeft waar consumenten het meest om geven. Het resultaat is een ultramoderne smartphone die geavanceerde technologie levert in elke categorie die er toe doet. Inclusief krachtige 5G-prestaties, een dynamisch en overweldigend display, een fotografie-ervaring als geen ander, audio die ongeëvenaard is en de grootste batterij in zijn klasse.1 Simpel gezegd, motorola edge is de telefoon waarop je hebt gewacht.

De motorola edge is gebouwd voor de toekomstbestendige 5G-prestaties en verbind je met sub-6 GHz-netwerken. Hierdoor ben je klaar voor de volgende generatie draadloze technologie. Het SnapdragonTM 765 mobiele platform van Qualcomm biedt supersnelle prestaties en directe respons voor browsen, video’s bekijken of games spelen. Met 6 GB geheugen en 128 GB opslag profiteer je optimaal van de ervaringen die mogelijk zijn gemaakt door 5G.2

De motorola edge heeft een gloednieuw 6,7 inch Endless Edge-display dat bijna 90 graden buigt rond beide zijden van het toestel. Met een schermverhouding van 21:9 heb je een overweldigende kijkervaring. Het scherm kan een miljard kleurtinten weergeven en biedt een ongelooflijk dynamische beeldkwaliteit met HDR10. De schermvernieuwingssnelheid is 90 Hz.

Het Endless Edge-display is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het gebogen scherm en de smalle motorola-rand bieden de optimale verhoudingen voor gebruik en navigatie met één hand. Edge Touch, onderdeel van onze nieuwe My UX-softwarefunctie, maakt nieuwe interactiemogelijkheden met je toestel mogelijk. Veeg gewoon omhoog of omlaag over de rand om meldingen naar beneden te halen of van app te wisselen. De randen van het scherm zijn ook handig wanneer je je telefoon niet in je hand hebt. Ze lichten op om de oplaadstatus van de batterij, inkomende oproepen, alarmen en meldingen te tonen. In de nieuwe Moto Game Time kunnen gamers de telefoon zijwaarts draaien en twee extra, aanpasbare knoppen aan de bovenrand van het scherm gebruiken voor een console-achtige gameplay met vier vingers.

“Het mobiel entertainment neemt toe en het mobiele videoverbruik stijgt elk jaar met 100%.3 Uit ons consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de luidsprekers van hun telefoon het meest gebruiken voor het bekijken van hun favoriete content”, aldus Harold de Kort, Marketing Manager bij Motorola Benelux. “Daarom heeft de motorola edge de krachtigste luidsprekers ooit in een smartphone, nauwkeurige afstemming voor professionele sonische prestaties en een dieper, voller geluid.4“

De technologie voor audiotuning is afkomstig van Waves, die een Technical GRAMMY® Award ontving, zodat muziek, video’s en telefoontjes luider en duidelijker klinken dan ooit. Waves levert professionele sonische prestaties op smartphoneluidsprekers op een manier die nog nooit eerder is gedaan.

Het veelzijdige drievoudige camerasysteem geeft je een lens voor elke opname. De hoofdcamera met 64 MP-sensor is de hoogste cameraresolutie in zijn klasse.1 Met Quad Pixel-technologie heeft deze sensor 4x de lichtgevoeligheid om ongelooflijk heldere en scherpe foto’s te maken onder alle lichtomstandigheden. De motorola edge heeft optische zoom met hoge resolutie op de 8 MP-telelens, een 16 MP-ultragroothoeklens en Macro Vision waardoor je 5x dichter bij het object komt door de extreme close-up opnames.

Het apparaat heeft een batterij van 4500 mAh, de grootste batterij in zijn klasse1 die tot twee dagen meegaat.5 Voor extra gemak is de motorola edge voorzien van een TurboPowerTM-oplader die je uren batterij geeft in slechts enkele minuten6.

We doen er alles aan om onze klanten intuïtieve software-ervaringen te bieden. Er zijn geen onhandige software-skins, geen dubbele apps – alleen Android™. We kiezen ervoor om voort te bouwen op Android met unieke manieren om de mobiele ervaring van klanten te verbeteren. Daarom introduceren we met de motorola edge-familie My UX, waarmee gebruikers hun ervaring nog intuïtiever en persoonlijker kunnen maken, zodat het werkt zoals zij willen. En het zit allemaal op één plek: de Moto-app!

My UX bevat alle moto-ervaringen die klanten kennen en waar ze van houden, van het inschakelen van de zaklamp met een eenvoudig handgebaar tot het starten van de camera met een draai met je pols. Met motorola edge, naast de nieuwe edge-display-interacties, kunnen gebruikers met My UX muziek, video’s en games naar een hoger niveau tillen met aangepaste instellingen en geavanceerde bedieningselementen. Gebruikers kunnen zelfs hun eigen thema’s maken door te kiezen uit unieke lettertypen, kleuren, pictogrammen en vingerafdruksensor-animaties. My UX geeft gebruikers echt controle over hun mobiele ervaring.

Motorola edge is de telefoon waar je op hebt gewacht als je voor minder geld wilt overstappen op een supercharged 5G-apparaat. Vanaf het begin ging motorola edge altijd over het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is voor prestaties en ontwerp. Het bouwt voort op onze expertise en het oplossen van de belangrijke pijnpunten voor consumenten door alles wat we hebben geleerd uit het uitgebreide consumentenonderzoek in de praktijk te brengen. De motorola edge-familie is het beste van het beste, maar dit is ook nog maar het begin van wat we te bieden hebben.

De motorola edge is beschikbaar met een startprijs van € 599,99 in de kleur Solar Black.