Motorola One Action

De wereld is constant in beweging en jij ook. Gelukkig geven wij je een manier om de belangrijke momenten vast te leggen. Maak kennis met de motorola one action, het nieuwste apparaat in de motorola one-familie waarmee je op elk moment je wereld vastlegt en op het grote scherm kunt zien.

Met motorola one action’s eerste video actioncam met ultragroothoek1 in de industrie kan je video’s opnemen in landscape-formaat terwijl je je telefoon verticaal vasthoudt.2 Je video’s gaan samen met prachtige foto’s dankzij het drievoudige camerasysteem van motorola one action. Door middel van Artificial Intelligence (AI) kan je je verhaal bekijken op de 21:9 CinemaVision-display. Allemaal in een elegant ontwerp dat zeer eenvoudig vast te houden en te gebruiken is met één hand.

Drie camera’s. Eindeloze actie.

Er is nu eindelijk een camera voor mensen ‘on the go’. De drievoudige camera van motorola one action is voorzien van de eerste 117º video actioncam met ultragroothoek in de industrie, zodat je spannende video’s kunt opnemen die vier keer vaker in het frame passen.

Door een combinatie van hardware- en software-innovatie maakt Motorola het mogelijk om ultrabrede video’s te filmen terwijl je de telefoon op een meer natuurlijke wijze in verticale positie vasthoudt. Wanneer je de video horizontaal afspeelt, kan je al je actievolle herinneringen opnieuw beleven op het volledige scherm. Verbeterde videostabilisatie zorgt ervoor dat alles vloeiend wordt opgenomen, zodat schokkerige beelden verleden tijd zijn. Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, levert de 2,0 µm Quad Pixel-technologie vier keer meer lichtgevoeligheid voor scherpere, helderdere video’s.

De belangrijkste 12MP-camera is voorzien van gezichtsherkenning autofocus om je onderwerp direct scherp te stellen. Terwijl 1,25 µm pixels en een diafragma van f/1,8 µm helpen om meer licht te vangen voor helderdere foto’s. Bovendien maakt de 5 MP dieptecamera het eenvoudig om een natuurlijk onscherp effect toe te voegen aan jouw foto en de intensiteit of het scherpstelgebied van de opname achteraf aan te passen voor de perfecte portretopname. De ingevoegde moto AI-functies, zoals beeldoptimalisatie, slimme compositie en automatische glimlachdetectie4 maken het makkelijker dan ooit om te fotograferen als een professional.

Filmische weergave in je zak

Met een 6,3″ CinemaVision (21:9) Full HD+ display kan je jouw opnamen tot leven brengen op een ultrabreed bioscoopscherm. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je jouw favoriete films in hun oorspronkelijke ultrabrede formaat kunt bekijken op het prachtige, filmische scherm. Bovendien kan je door de 21:9 aspect ratio op de motorola one action meer zien en minder scrollen, terwijl het apparaat nog steeds gemakkelijk kan worden bediend met één hand.

Slim vanaf het begin

De motorola one action is uitgerust met geavanceerde camerafuncties die worden aangedreven door de deep learning mogelijkheden van de octa-core processor. Maak je geen zorgen over de opslagcapaciteit voor foto’s – met de 128 GB aan opslagruimte (en de mogelijkheid om 512 GB toe te voegen met een microSD-kaart), is er genoeg ruimte om alle momenten in het leven op te slaan.6 De motorola one action maakt ook gebruik van Universal Flash Storage (UFS), wat zorgt voor ultra-responsive prestaties. UFS geeft je ultrasnelle prestaties en naadloze multitasking mogelijkheden in een krachtig apparaat.

De hele dag door batterij

De 3500 mAh batterij houdt het de hele dag vol met één enkele lading.3 Je kunt 11 uur films kijken terwijl je over de wereld vliegt, 47 uur lang naar je favoriete afspeellijsten luisteren of zes en een halve dag je telefoon in stand-by zet.3

Nuttige innovaties van Google

Of je nu de Google Assistant gebruikt om dingen voor elkaar te krijgen of de Digital Wellbeing om balans te vinden, nuttige innovaties van Google maken het mogelijk.

Motorola blijft samenwerken met Google om een geweldige software-ervaring te leveren. Geniet 3 jaar lang van maandelijkse beveiligingsupdates, een up-to-date OS en een eenvoudige interface dankzij Android One.5

Daarnaast beschikt de motorola one action over de sterk gewaardeerde en unieke moto ervaringen, inclusief moto-acties om dagelijkse interacties gemakkelijker te maken door je pols te draaien om de camera te openen, twee keer te schudden om de zaklamp aan te zetten of te navigeren met behulp van de nieuwe, herontworpen One Button Nav. moto display, dat je direct een preview laat zien van meldingen en updates zonder dat je je telefoon hoeft te ontgrendelen.

Prijzen en beschikbaarheid

De motorola one action is vanaf vandaag beschikbaar in Begië voor de adviesprijs van €259 bij onder meer Media Markt en Vanden Borre.