Motorola One Vision: stijlvol en veilig

Onlangs lanceerde Motorola de nieuwe motorola one vision: een telefoon ontworpen door een merk dat bekend staat voor zijn robuuste hardware en baanbrekende innovatie. En dat gedurende zijn 90 jarige geschiedenis. Dit nieuwste toestel is een perfecte combinatie van stijlvol design en innovatieve mobiele technologie, allemaal met de gegarandeerde veiligheid van Android One.

Maar wat betekent het hebben van een Android One-telefoon eigenlijk? Simpel gezegd heb je toegang tot alles wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. In de motorola one vision zitten twee grote Android OS updates, 3 jaar aan beveiligingsupdates, de ingebouwde Google Assistant, Google Play Protect en geen vooraf geïnstalleerde 3rd party apps. Dit betekent dat je met een gerust hart weet dat je altijd op de veiligste versie van Android werkt die er is.

In een tijd waarin persoonlijke gegevens zeer waardevol zijn en voortdurend worden aangevallen, werkt Motorola samen met Google zodat ze de beste software kunnen leveren en maandelijkse beveiligingsupdates gedurende drie jaar kunnen beloven. Zo kunnen we je beschermen tegen kwetsbaarheden in de software terwijl alles toch gemakkelijk te navigeren is in de eenvoudige interface van Android ™ 9 Pie.(1)

Android One betekent ook dat gebruikers toegang krijgen tot nieuwe functies na elke update. Dat betekent dat het niet uitmaakt hoeveel apparaten we lanceren, de Motorola one vision zal altijd de nieuwste en beste functies hebben.

Tot slot heeft de motorola one vision ook enkele handige Android-innovaties aan boord, zoals de Google Assistant en Digital Wellbeing. Digital Wellbeing is een app die gebruikers aangeeft wanneer ze best even hun smartphone aan de kant zouden leggen, om dagelijkse afleiding te voorkomen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Motorola one vision is verkrijgbaar bij de gebruikelijke verkooppunten in de kleuren gradient sapphire en gradient bronze voor €299,99.