Nieuw FRITZ!-portfolio

AVM introduceert een voor de Belgische markt geheel nieuw FRITZ!-portfolio met smarthomeproducten. Twee van die producten zijn al direct verkrijgbaar: de FRITZ!DECT 500 slimme ledlamp en de FRITZ!DECT 440 viervoudige slimme schakelaar met display. Met de FRITZ!DECT 500-ledlamp introduceert AVM slimme lichtbediening. En met de nieuwe FRITZ!DECT 440-schakelaar zijn bovendien de AVM-smarthomeproducten binnen het thuisnetwerk, waaronder de nieuwe ledlamp, eenvoudig te bedienen.

Bedien je verlichting eenvoudig met de FRITZ!DECT 500

In combinatie met de nieuwe FRITZ!DECT 500 verandert de FRITZ!Box in een slim verlichtingssysteem. De FRITZ!DECT 500 is een ledlamp met slimme lichtbediening voor wit en gekleurd licht en biedt met zijn aanpasbare diminstellingen verlichting voor elke gelegenheid. Bovendien is de ledlamp dankzij het gebruik van DECT ULE-technologie met slechts één druk op de knop te integreren in het FRITZ!-thuisnetwerk.

Daarnaast is de lamp op verschillende manieren te bedienen: via de FRITZ!DECT 440 en 400 slimme schakelaars, FRITZ!Fon, de FRITZ!Box-gebruikersinterface of via de onlangs geïntroduceerde FRITZ!App Smart Home. De nieuwe ledlamp heeft een E27-fitting. Je hebt een FRITZ!Box met FRITZ!OS 7.20 nodig om de FRITZ!DECT 500 te gebruiken.

Een afstandsbediening voor je smart home: de FRITZ!DECT 440 viervoudige slimme schakelaar

Met de nieuwe FRITZ!DECT 440 viervoudige schakelaar met e-paperdisplay introduceert AVM nog een highlight voor je smart home. De schakelaar kan worden gebruikt om FRITZ!-smarthome-apparaten te bedienen – individueel of in groepen. De FRITZ!DECT 440 is via DECT ULE-technologie te verbinden met elke FRITZ!Box met een DECT-basisstation. En dankzij de ingebouwde sensoren meet hij ook de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Last but not least bedien je met de FRITZ!DECT 440 handige functies van je FRITZ!Box zoals het antwoordapparaat en de WiFi gast toegang.

Met zijn vier instelbare knoppen voor het bedienen van FRITZ!-producten is de FRITZ!DECT 440 de ideale afstandsbediening voor het smarthomenetwerk. Geselecteerde smarthome-apparaten zijn via de FRITZ!Box-gebruikersinterface in te stellen, waarna je ze eenvoudig aan een van de knoppen op de schakelaar koppelt. De ergonomische FRITZ!DECT 440 garandeert eenvoudige en intuïtieve bediening en is dankzij de magnetische wandhouder overal in huis op te hangen.

Houd alles goed in de gaten met de FRITZ!App Smart Home

Of je nu thuis bent of onderweg, met de nieuwe FRITZ!App Smart Home heb je je smart home altijd bij je. Met de app, voor Android en iOS, bedien je moeiteloos alle apparaten binnen je FRITZ!-thuisnetwerk. De smarthome-apparaten, inclusief de FRITZ!DECT 500-ledlamp, worden weergegeven in een overzichtelijk, modern design. Als gebruiker heb je snel en eenvoudig toegang tot je apparaten.

Smart home met FRITZ!

Een smart home maakt het leven eenvoudiger – mits de technologie erachter klopt. Onderzoek laat zien dat gebruikers op zoek zijn naar producten die gebruiksvriendelijk, modulair en goed beveiligd zijn. Ook moeten ze bijdragen aan gemak en de kosten van de elektriciteitsrekening terugdringen. De FRITZ!-producten van AVM zijn ontworpen met deze behoeften in het achterhoofd. Via DECT ULE, WiFi, Powerline en LAN zijn verschillende slimme scenario’s in te stellen.

In de kern van het slimme FRITZ!-thuisnetwerk bevinden zich FRITZ!Box-modellen met een geïntegreerd DECT-basisstation. Het is niet nodig om een extra smarthomehub aan te schaffen. Via de draadloze DECT ULE-standaard communiceert de FRITZ!Box met de smarthome-apparaten in het thuisnetwerk, waardoor alle producten op slimme wijze met elkaar kunnen communiceren. De voordelen van de DECT ULE-standaard zijn een afzonderlijke frequentieband en breed bereik.

AVM biedt een uitgebreid assortiment producten voor slimme thuisnetwerken, zoals de FRITZ!DECT 200 en 210 slimme stopcontacten, de FRITZ!DECT 440 slimme schakelaar, de FRITZ!DECT 301 radiator thermostaat, de FRITZ!DECT 500-ledlamp, de FRITZ!App en de FRITZ!Fon-modellen. Deze producten bieden je een grote mate van flexibiliteit in het opzetten van een modulair systeem voor een smart home dat voldoet aan je persoonlijke wensen en verwachtingen.