Nieuwe Nokia phones en tablet

HMD Global, the home of Nokia phones, kondigt drie nieuwe feature phones aan die een alternatief bieden voor mensen die willen ontsnappen aan technologiemoeheid en de ‘always on’-cultuur. Als leider in de feature phone markt in 2022, versterkt HMD Global met de nieuwe feature phones zijn reputatie in de markt.

Naast deze feature phones introduceert Nokia ook de nieuwe Nokia T10. Deze duurzame en betaalbare tablet is ontworpen voor op het werk, thuis en voor het gezinsleven. De tablet beantwoordt aan alle noden van een druk leven: videobellen, streamen van favoriete programma’s, als tweede scherm voor een pc of om de kinderen te entertainen met Google Kids Space.

De nieuwste toevoegingen aan HMD Global’s portfolio bevestigen het engagement van het bedrijf om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot betaalbare en duurzame technologie zowel voor telefoons als tablets. Bovendien komen deze toestellen op de markt in een tijd waarin enerzijds de levenskost blijft stijgen en anderzijds de cultuur uit de jaren ’90 een opleving kent.

Florian Seiche, CEO, HMD Global: ” We combineren in ons vernieuwde feature phone assortiment de klassieke Nokia kwaliteit met innovatie. Deze iconische reeks wint steeds meer aan populariteit als vertrouwde metgezel voor alle communicatiebehoeften. Tegelijkertijd hebben we onze kenmerkende beloften van lange levensduur naar de tablet markt gebracht. Innovatie is net zo belangrijk als erfgoed in ons assortiment, wat tot uiting komt in de Nokia 5710 XpressAudio – een telefoon voor de 21e eeuw. De Nokia 5710 XpressAudio biedt audio-vrijheid in een uiterst innovatief ontwerp.”

Nokia T10: Kwaliteit die langer meegaat dan de concurrentie

De nieuwste Nokia tablet, klein maar krachtig, is duurzaam van binnen en van buiten. Het unibody polymeer-ontwerp en de nano-textuur afwerking verbergen krassen, zodat hij er zo goed als nieuw blijft uitzien als je hem doorgeeft aan een familielid of vriend. De nieuwste Android 12-software, twee jaar gegarandeerde Android-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates (twee keer zoveel als de concurrentie) zorgen ervoor dat het toestel toekomstbestendig is.

De tablet is ook voorzien van Google Entertainment Space en Google Kids Space om het leven eenvoudig te maken en kinderen veilig op het web te laten surfen. Tegelijk vult een nieuwe reeks accessoires de functionaliteit van de Nokia T10 aan. Hiertoe behoort de Nokia Flip cover die geschikt is voor de meeste werkomgevingen en de tablet extra beschermt tegen stoten en krassen.

Nokia 8210 4G: Een herboren stijlicoon

Nokia 8210 4G – een nieuwe toevoeging aan de ‘Originals’-familie – viert de iconische Nokia 8210 die in 1999 werd gelanceerd tijdens de Paris Fashion Week. De nieuwe Nokia 8210 4G is geïnspireerd op de klassieke feature phone en trekt de aandacht door een opvallend design en kenmerkende duurzaamheid te combineren met 4G, VoLTE-mogelijkheden, een groot 2,8-inch display en een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien beschikt hij over de bekende wekenlange stand-by tijd.

Nokia 5710 XpressAudio: Vernieuwde audio ontmoet innovatie van de 21e eeuw

De Nokia 5710 XpressAudio combineert wat mensen zo leuk vonden aan de Nokia 5310 met moderne innovaties. Een grotere batterij, speciale toetsen voor audiobediening en ingebouwde draadloze oordopjes tillen de audio-ervaring naar een hoger niveau en voldoen aan de behoeften van moderne gebruikers. Wanneer ze niet worden gebruikt, zitten de afneembare draadloze oordopjes onder een slanke slider aan de achterkant van de telefoon, zodat ze steeds makkelijk te vinden en opgeladen zijn. En de audiotuning van de telefoon zorgt voor een rijke bas, heldere hoge tonen en natuurlijk geluid via de telefoonluidspreker, een geconnecteerde speaker of de oordopjes. Dat, samen met de luide dubbele luidsprekers, maakt alleen of samen met vrienden genieten van muziek luisteren mogelijk, precies zoals de artiest het bedoeld heeft, met een rijke bas, heldere hoge tonen en natuurlijke vocals.

Nokia 2660 Flip: Toegankelijkheid en duurzaamheid in een flip-telefoon

De flip-functionaliteit en het doordachte ontwerp van de Nokia 2660 Flip maken het voeren van gesprekken nog eenvoudiger. Dankzij de verbeterde, betrouwbare toegankelijkheidsfuncties is hij geliefd bij iedereen, vooral bij 55-plussers. Het grote scherm, de compatibiliteit met gehoorapparaten, de uitstekende levensduur van de batterij en de grote knoppen zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. De speciale noodoproepknop zorgt voor gemoedsrust door snel contact met dierbaren mogelijk te maken. Als er iets onverwachts gebeurt, kunnen er tot vijf geselecteerde contactpersonen op de hoogte worden gebracht middels een druk op deze knop. De meegeleverde robuuste Nokia-houder is het perfecte accessoire om de telefoon comfortabel op te laden als hij niet in gebruik is.