Nieuwe Nokia smartphones en accessoirelijn

HMD Global, home of Nokia smartphones, kondigt twee nieuwe toevoegingen aan haar smartphone-portfolio aan: de Nokia 3.4 en Nokia 2.4. Daarnaast lanceert het een nieuwe reeks accessoires en HMD Connect Pro, een service die ondernemingen een veilige en transparante wereldwijde dataroaming biedt. De diverse lanceringen onderstrepen de transformatie van het bedrijf tot een holistische mobiele telefoon- en serviceprovider en vallen samen met de wereldwijde verkoopstart van Nokia 8.3 5G.

De twee nieuwe smartphones blijven trouw aan HMD Global’s principe dat telefoons maximale innovatie bieden tegen een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij moderne functies, Scandinavisch design en door Android aangedreven, toekomstbestendige software zijn deze smartphones perfect voor een ieder die op zoek is naar betaalbare, duurzame aankopen.

Nokia 2.4

De volgende generatie Nokia 2 is uitgerust met moderne functies, zoals geavanceerde AI-imaging met een speciale nachtmodus en een Portrait Editor. Dit maakt bewerken van foto’s mogelijk, zelfs na het maken van een opname. Een vingerafdruksensor en AI-gezichtsontgrendeling bieden moeiteloze toegang en extra veiligheid. Nokia 2.4 heeft een groot 6,5″ HD+ scherm en dankzij de tweedaagse batterijduur kunnen gebruikers langer van favoriete apps en games genieten. Bovendien wordt de Nokia 2.4 geleverd met HMD Global’s Android-belofte, wat betekent dat het toestel drie jaar lang maandelijks beveiligingsupdates en twee jaar lang OS-updates ontvangt, waaronder Android 11 en 12.

Nokia 3.4

De Nokia 3.4 kreeg een serieuze prestatie-upgrade dankzij het Qualcomm Snapdragon 460 Mobile Platform, wat het toestel krachtiger maakt. Het toestel daagt de creativiteit van de gebruiker uit met een groot 6,39″ HD+ scherm met een punch-hole frontcamera en een krachtige driedubbele achtercamera met groothoeklens en AI imaging. De Nokia 3.4 wordt geleverd met Android 10 OS en de Nokia-smartphone Android-belofte, wat betekent dat het toestel jarenlange beveiliging- en software-upgrades krijgt. Ook de 3.4 heeft een Nokia kenmerkende tweedaagse batterijlevensduur. Het premium tijdloze ontwerp is beschikbaar in drie nieuwe levendige kleuren, geïnspireerd op de Scandinavische natuur, waarmee HMD Global zijn Finse roots eert.

Nieuwe audio-accessoires

Afgestemd op de behoefte van haar klanten introduceert HMD Global een reeks nieuwe accessoires. Deze zijn verpakt in een duurzame verpakking van 100% recycleerbaar papier, een stap in het verminderen van de milieu-impact van het bedrijf en zijn producten.

Nokia Power Earbuds Lite

De nieuwe Nokia Power Earbuds Lite hebben 35 uur speeltijd en een comfortabel ontwerp met intuïtieve touch control, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren door afspeellijsten. Nokia Power Earbuds Lite hebben een IPX7-certificering: ze zijn 30 minuten lang waterdicht tot 1 meter en dus bestand tegen zweet of regen. De 6mm-graphene luidsprekerdrivers produceren een helder geluid.

Draadloze Nokia-luidspreker

De Nokia Portable Wireless Speaker is ontworpen met veel oog voor draagcomfort en heeft tot 4 uur speeltijd, terwijl de geïntegreerde microfoon het voeren van groepsgesprekken onderweg makkelijker maakt dan ooit. Het is ook mogelijk twee luidsprekers te koppelen voor een hoge kwaliteit stereo-audio-uitvoer. Dankzij universele Bluetooth 5.0-compatibiliteit kan het apparaat verbinding maken met alle toestellen, ongeacht het merk.

De nieuwe accessoirelijn omvat verder:

De Nokia Clear Case – voor Nokia 2.4, Nokia 3.4 en Nokia 8.3 5G – biedt een verbeterde bescherming tegen stoten en een verbeterde bediening via easy-grip materiaal. Dankzij het naadloze, slanke ontwerp blijft het design van de smartphone zichtbaar.

De Nokia Entertainment Flip Cover voor Nokia 3.4 van veganistisch leer is multifunctioneel: algemene bescherming, screen cover, opslagruimte voor bankpassen en opvouwbare entertainment standaard in één.

EDITORIAL USE ONLY New 00 agent Lashana Lynch is photographed with a Nokia 8.3 5G smartphone ahead of her Bond debut in No Time To Die, out this November. The 32-year old was posing as her character Nomi at Pinewood Studios ahead of the 25th James Bond film which sees the 00 agents switch to Nokia smartphones. Photo credit should read: Mikael Buck/Nokia For more information contact Kate Bailey on 07896 055 088

HMD Connect Pro: roaming SIM-oplossing voor bedrijven

HMD Connect Pro biedt bedrijven een eenvoudigere manier om hun smartphones en andere apparaten op een veilige en transparante manier wereldwijd verbonden te houden. Dankzij gecentraliseerd SIM-beheer is totale controle en fraudepreventie mogelijk, met veilig gerouteerde realtime gebruiksinformatie, live-diagnose en probleemoplossing. Met meer dan 600 netwerken in 160 landen biedt HMD Connect Pro volledige flexibiliteit en een eenvoudige maar robuuste SIM-beheerconsole tegen transparante tarieven die overeenkomen met gebruiksbehoeften, ongeacht in hoeveel landen een bedrijf actief is.

Nokia 8.3 5G wereldwijd te koop

De Nokia 8.3 5G is ontworpen om meerdere en evoluerende 5G-netwerkimplementaties te ondersteunen. De Nokia 8.3 5G brengt meer dan 40 verschillende RF-componenten samen in één module en beschikt daardoor over het hoogste aantal nieuwe 5G frequentiebanden, van 600 hmz tot 3,8 GHz. Dit maakt de Nokia 8.3 5G niet alleen een wereldwijd bruikbaar toestel maar ook een toekomstbestendige smartphone, die klaar is voor de volgende stap in 5G. Dankzij de krachtige PureView quad camera met ZEISS-lens, in combinatie met ZEISS Cinema-opname en -editor, buitengewone video-opname mogelijkheden bij weinig licht, in combinatie met OZO audio, is het mogelijk om met de Nokia 8.3 5G filmachtige opnames te maken. Klanten krijgen bij aankoop van een Nokia 8.3 5G een Google One-lidmaatschap voor 6 maanden, met een extra 100 GB aan online opslagruimte in Google Drive, Gmail en Google Photos.

Dat de Nokia 8.3 5G ‘the only gadget you’ll ever need’ is, bewijst ook de samenwerking waarin het toestel wordt gebruikt door de nieuwste 00-agente in de komende James Bond-film No Time To Die, die in november in première gaat.

EDITORIAL USE ONLY New 00 agent Lashana Lynch is photographed with a Nokia 8.3 5G smartphone ahead of her Bond debut in No Time To Die, out this November. The 32-year old British actress was posing as her character Nomi at Pinewood Studios ahead of the 25th James Bond film, which sees the 00 agents switch to Nokia smartphones. Photo credit should read: Ben Maclean/Nokia For more information contact Kate Bailey on 07896 055 088