Nieuwe smartwatches van Garmin

Garmin brengt vandaag de nieuwe fēnix™ 7 Pro Series en epix™ Pro Series uit, de meest premium, high-performance smartwatches tot nu toe om je te ondersteunen bij al je sportieve uitdagingen. Of je nu stoffige paden aflegt of besneeuwde toppen beklimt, de nieuwe fēnix of epix is de perfecte metgezel, ongeacht de reis.

De fēnix™ 7 Pro Series premium multisport GPS smartwatches, met batterij op zonne-energie en 24-uurs gezondheid- en welzijnsmonitoring, voegen een ingebouwde LED zaklamp toe aan alle modellen, evenals innovatieve prestatiefuncties en kaartupdates om atleten en avonturiers te helpen effectief te trainen en optimaal te presteren. ​

De robuust ontworpen epix™ Pro Series is nu verkrijgbaar in drie maten (42 mm, 47 mm en 51 mm), met een geïntegreerde LED zaklamp, levendige AMOLED displays en innovatieve en geavanceerde training, gezondheidstracering en navigatiefuncties, allemaal met een indrukwekkende levensduur van de batterij.

Garmin fēnix 7 Pro en epix Pro: onverslaanbare prestaties ​

Ga elke uitdaging aan met tientallen sportapps en een verbeterde opvolging met geavanceerde trainingstools. Elke ochtend kunnen atleten een voorbereidingsscore ontvangen van geavanceerde trainingsmetrics zoals incline score, endurance score, VO2 max, trainingsstatus en meer die hen helpen hun algehele prestaties te beoordelen. Wie zich voorbereidt op zijn volgende wedstrijd, kan profiteren van gratis Garmin Coach-trainingsplannen en de wedstrijdwidget gebruiken om trainingstips, voorspellingen van de finishtijd en een hele week aan dagelijkse trainingssuggesties te bekijken.

Tijdens het hardlopen of fietsen biedt PacePro™ GPS-gebaseerde tempogidsen voor geselecteerde routes of afstanden, terwijl ClimbPro real-time informatie weergeeft over huidige en komende beklimmingen. Tegelijkertijd geeft de tempo-aanpassingsfunctie op basis van helling een equivalent looptempo voor dezelfde inspanning op vlakke grond of bergop. Om uitputting te voorkomen, houdt de informatie over uithoudingsvermogen en loopvermogen op de pols in real time het inspanningsniveau en het geleverde vermogen bij.

Veiligere, nauwkeurigere navigatie

De fēnix 7 Pro en epix Pro series zijn uitgerust met kaartfuncties van topklasse en zijn klaar voor elk avontuur, zelfs als het buiten de gebaande paden is.

Zelfs onderweg helpen deze smartwatches je om verbonden te blijven. Alle smart meldingen kun je direct op je pols bekijken. Ze bieden ook contactloze(5) betalingen via Garmin Pay™ en de mogelijkheid om nummers te downloaden van Spotify®, Deezer of Amazon Music(6) om naar te luisteren zonder telefoon. Dankzij veiligheids- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie, assistentie en LiveTrack(7) kunnen sporters met meer gemoedsrust trainen.

Haal nu nog meer uit je avontuur

Ze zijn robuust en designgericht, en bovendien heeft elk model in de fēnix 7 Pro-serie een display op zonne-energie, een responsief touchscreen, traditionele knoppen en een met vezels versterkte polymeer behuizing met een stalen ring en achterkant. Bovendien zijn de smartwatches getest volgens Amerikaanse militaire normen voor thermische, schok- en waterbestendigheid. Er zijn drie modellen beschikbaar: 42mm (fēnix 7S Pro), 47mm (fēnix 7 Pro) en 51mm (fēnix 7X Pro), met opties voor de Standard en Sapphire edities. 

De epix Pro-serie combineert een stoer, atletisch ontwerp met hoogwaardige materialen zoals saffier en titanium, elk met een prachtig, helder, full-colour AMOLED-scherm. Een responsief touchscreen vult het oorspronkelijke ontwerp met 5 knoppen aan en biedt snelle toegang tot kaarten, fitnessstatistieken, slimme meldingen en nog veel meer. Er zijn drie modellen beschikbaar: 42mm, 47mm en 51mm met opties voor standaard en Sapphire edities.