Nieuwe Surface-apparaten van Microsoft

Microsoft introduceert een reeks nieuwe Surface-apparaten. De nieuwe toestellen zijn draagbaar en performant; en werden ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende werk- en levenstijlen van consumenten vandaag. De vier nieuwe producten en bijpassende accessoires van Microsoft passen zich aan elke situatie aan, en laten toe om naadloos te schakelen tussen werken en spelen en alles daartussenin.

Werken waar, hoe en wanneer je maar wil

Surface Go 2 is licht van gewicht en heeft een groter PixelSense-scherm (10,5 inch). De batterij gaat langer mee en het nieuwe toestel werkt 64% sneller dankzij de nieuwe 8e generatie Intel core M-opties.

Studio Mics, de dubbele microfoonoplossing van Microsoft, laat stemmen helderder klinken en vermindert achtergrondgeluiden tijdens Teams-vergaderingen of videochats; een 5MP-camera aan de voorzijde zorgt voor scherpe beelden, zelfs bij weinig licht.
Een nieuwe Camera-app voor de camera aan de achterzijde waarmee je gemakkelijk documenten en whiteboards kan scannen, bijvoorbeeld om notities van een vergadering te delen of huiswerk in te leveren.
De Surface Pen levert een natuurlijke schrijfervaring om diagrammen te tekenen, documenten te markeren of wiskundige vergelijkingen te maken. Handig voor zowel leerlingen die nu vanuit huis studeren en voor de verschillende medewerkers werkzaam in bijvoorbeeld de financiële sector, de zorg of in de overheid.

Surface Book 3 is de krachtigste Microsoft laptop ooit. Ontwikkelaars, ontwerpers en professionals vertrouwen op Surface Book voor coderingen en compilaties, workloads in Adobe en Autodesk, maar ook om te gamen met Xbox Game Pass voor pc of op Steam.

Tot 50% betere prestaties dan Surface Book 2 en een batterijduur tot 17,5 uur.
Of je nu kiest voor 13 of 15 inch, Surface Book 3 heeft een buitengewoon helder PixelSense-scherm met hoge DPI, een vloeiend en nauwkeurige trackpad, een comfortabel toetsenbord en de prestaties van een 10de generatie Intel CPU, eventueel met NVIDIA discrete GPU.
Met de nieuwe NVIDIA Quadro RTX 3000 optie, speelt Microsoft beter in op de behoeften van commerciële klanten en hogere onderwijsinstellingen.

Surface Headphones 2 zijn het moderne equivalent van je kantoordeur dichttrekken en jezelf trakteren op focustijd.

Het ontwerp zit comfortabel over je oren en omringt je met spectaculaire geluidskwaliteit, inclusief omgevingsgeluidscontrole in 13 trappen.
Verbeterde geluidskwaliteit en batterijduur, waardoor je tot 20 uur helder geluid ontvangt.
Onze actieve ruisonderdrukking is instelbaar via intuïtieve on-ear knoppen en is specifiek gericht op het blokkeren of versterken van menselijke stemmen.
De oorschelp kreeg een update: ze draait nu 180 graden, wat handiger is als je de hoofdtelefoon rond de hals draagt. Naast het klassieke platina is het apparaat nu ook in een zwarte uitvoering verkrijgbaar.

Surface Earbuds zijn ontworpen om bestanden te beluisteren zonder de buitenwereld volledig uit te sluiten, zoals muziek beluisteren tijdens het joggen of de telefoon beantwoorden terwijl je het eten bereidt.

Surface Earbuds hebben een intuïtieve aanraakbediening: je kan iemand opbellen of een ander lied selecteren zonder de oordopjes uit te nemen.
Ervaar het rijke, meeslepende Omnisonic-geluid en speel Spotify direct af vanaf je Android-telefoon door gewoon drie keer op een van de oordopjes te tikken. Dankzij de schermloze integratie met Microsoft 365 kan je e-mails laten voorlezen met Play My Emails in de Outlook Mobile App voor iOS; dicteren kan ook, in Word, Outlook of PowerPoint.
Ervaar het comfort van een batterij die de hele dag meegaat dankzij de meegeleverde draadloze oplaadhouder.

Productief en comfortabel werken, waar je kantoor zich ook bevindt

De Surface Dock 2 is ontworpen om de werkruimte van consumenten met een simple, magnetische schakeling uit te breiden. Bovendien gaat het opladen veel sneller, worden hogere data-overdrachtsnelheden bereikt en nuttige enterprise managementtools aangereikt. Microsoft kondigt ook een nieuwe multi-port Microsoft USB-C Travel Hub aan, zodat gebruikers ook wanneer ze onderweg zijn, zich op meerdere manieren kunnen connecteren met netwerken, beeldschermen en USB-C™-accessoires.

De nieuwe accessoires van Microsoft zijn er bovendien op gericht om je productiever te maken en meer comfort te bieden, waar je kantoor zich ook bevindt.

De Microsoft Ergonomic Desktop vermindert vermoeidheid en biedt uitzonderlijk veel comfort en controle. Het gesplitste toetsenbord heeft een verbeterde polssteun en speciale sneltoetsen met toegang tot de meest gebruikte applicaties en functies.
De vederlichte Microsoft Ergonomic Mouse traceert en navigeert uiterst nauwkeurig. De zachte duimsteun garandeert blijvend comfort gedurende de dag, samen met de twee programmeerbare knoppen en het aluminium muiswiel.