Nieuwste Philips Moda scherm: Dunste design ooit

MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een nieuw scherm van 24 inch uit de Moda design-serie aan. De 245C7QJSB is niet alleen het dunste scherm ooit, het scherm bevat ook een flinterdun frame dat voor minder afleiding en maximale concentratie zorgt. Met het verbeterde Full HD en de nieuwste Ultra Wide Color Technology, reproduceert het beeld de kleinste details met een uitgebreid kleurbereik voor glansrijke beelden.

Artem Khomenko, Product Manager van Philips monitors Europe bij MMD legt uit waarom de monitor er zo uitspringt: “Dit is het eerste scherm in een nieuwe line-up van schermen voor thuis dat elegante Moda looks combineert met Ultra Wide Color Technology. De meeste thuisgebruikers gebruiken hun scherm zowel voor productief werken als voor entertainment. Het nieuwe scherm van 24 inch biedt het beste van beide. De monitor ziet er goed uit in woonkamers of op bureaus en levert ook mooie beelden met een kleurreproductie die realistischer is dan ooit.”

Super looks, zowel aan als uit

Het nieuwe scherm heeft een zeer elegant voorkomen en heeft, omdat deze uit de Moda design-serie komt, een scherm van slechts 5,2 millimeter. De minimalistische looks worden afgemaakt door het dunne frame: de buitenste rand van drie zijden is niet dikker dan 2,5 millimeter. Het randloze design maakt de 245C7QJSB ook een goede keuze voor gebruikers die houden van entertainment, omdat het scherm video’s en beelden meer ruimte geeft en ideaal is voor het creëren van een multi-display setup.

Scherpe beelden met Ultra Wide Color, Full HD en geavanceerde aansluitingen

De Ultra Wide Color Technology van het nieuwe scherm levert een breder kleurenspectrum voor glansrijkere beelden, met natuurlijke groene, levendige rode en diepe blauwe kleuren om media entertainment, beelden en zelfs productiviteit tot leven te brengen. De technologie heeft dit effect door de hardware verbeteringen, in plaats van door software die kleuren aanpast. Het paneel zelf is gebaseerd op IPS-technologie: deze ondersteunt zeer brede kijkhoeken van 178 graden.

Met de 1920 x 1080 resolutie van Full HD, levert het scherm een consistente helderheid voor de kleinste details, een zeer goed contrast om de kleuraccuraatheid aan te vullen en een breed kleurengamma door de Ultra Wide Color-technologie. Flicker-Free technologie (reguleert helderheid voor een beter beeld), SmartContrast en SmartImage (die automatisch de instellingen aanpassen aan de content op het scherm) werken allen samen om multimedia nog boeiender te maken. Het scherm is uitgerust met zowel HDMI als een DisplayPort voor een snelle dataoverdracht.