Nooit zonder stroom dankzij de AmpBag

Het Engelse BOX staat al jaren synoniem voor energie. Energie waar je ook bent. Energie voor je smartphone, tablet, laptop,…Met meer dan 2.000 fysieke verkooppunten in 15 landen weet BOX de vinger aan de pols te houden wat betreft de noden van de consument. Daarom ontwikkelde het bedrijf de AmpBag, een rugzak en oplaadpunt in één product!

De Ampbag is dé ideale rugzak om al je technologie gemakkelijk bij elkaar te houden. Dé eyecatcher van deze tas, naast het stijlvolle design, is zonder twijfel de USB-poort aan de buitenkant van de backpack. Hiermee kan je snel je smartphone opladen via de powerbank in de tas (optioneel). Op die manier kan je je toestellen opladen zonder veel gedoe. Niet nodig om op zoek te gaan naar die powerbank en die kabels ergens onderin in je tas (waar zijn ze ook alweer?). Gewoon inpluggen via de handige, vochtbestendige uitgang…met het toestel in je hand!

Daarenboven is de Ampbag ook een tas waar je mee gezien wil worden. De rugzak heeft een strak design, is op de juiste plaatsen voorzien van extra versteviging en beschikt over een handig laptopvak. De tas is een heus fashion-item, waterbestendig en supernetjes afgewerkt met verschillende opbergvakjes, waarvan ook één met een handige rits. Het eindresultaat kwam tot stand door een intense samenwerking tussen de ingenieurs van BOX en één van de belangrijkste rugzakproducenten ter wereld.

De consumenten-adviesprijs voor de Ampbag is 49,99€ zonder powerbank (als je er al één zou hebben) en 64,99€ met bijhorende BOX-powerbank van 3000mAh. Er is ook een versie beschikbaar met een 6.000mAh powerbank voor 74,99 Euro.

De AmpBag is te koop in drie kleuren: blauw, zwart en rood/groen.