OnePlus 5G Snowbot Battle

OnePlus introduceert het eerste interactieve, door 5G aangedreven sneeuwballengevecht ter wereld. Het gevecht start op 9 maart 2020 in Finland en duurt meer dan zeventig uur. OnePlus-communityleden van over de hele wereld kunnen de OnePlus Snowbots in het live sneeuwballengevecht besturen op oneplus.com/snowbots.

OnePlus was in 2019 een van de eerste merken die in Europa een 5G-toestel op de markt bracht om gebruikers de snelste en soepelste smartphone-ervaring te bieden. Om te laten zien wat er met 5G allemaal mogelijk is en hoe deze technologie de manier waarop mensen omgaan met smartphones verandert, ontwikkelde OnePlus in 2020 op maat gemaakte, sneeuwbal-schietende robots: Snowbots.

De Snowbots zijn te bedienen met OnePlus-toestellen met een 5G-netwerk. Deze smartphones zijn door de Finse telecomprovider naar de afgelegen regio Lapland gehaald, waardoor duizenden communityleden van over de hele wereld toegang krijgen tot een ongeëvenaarde naadloze en vertragingsvrije offline-to-online game-ervaring.

De OnePlus Snowbot Battle, die wordt gehouden in Ruka-Kuusamo, Lapland, begint op 9 maart om 13.00 uur Nederlandse tijd met een speciaal Humans vs. Robots-evenement. Tijdens deze wedstrijd speelt een geselecteerd aantal mensen in teams tegen de door 5G aangedreven Snowbots, die door gebruikers worden bediend. Vanaf de avond van 9 tot en met 12 maart is de Snowbot Battle 24 uur per dag te spelen, zodat iedereen zich bij een team kan voegen in het ultieme sneeuwballengevecht.

Om de community samen te brengen in dit unieke event organiseert OnePlus een speciale community-wedstrijd op zijn socialmediakanalen. Uit alle deelnemers kiest het bedrijf een aantal gebruikers die de kans krijgen naar Lapland af te reizen om de OnePlus Snowbot Battle in levende lijve bij te wonen.

Ga naar oneplus.com/snowbots voor meer informatie over de OnePlus Snowbot Battle.