OnePlus 8-serie

Het internationale smartphonemerk OnePlus introduceert zijn nieuwste premium flagship-smartphones: de OnePlus 8-serie. De serie bestaat uit de ultra-premium OnePlus 8 Pro en de compacte OnePlus 8. OnePlus richt zich met zijn nieuwe smartphones zoals altijd op het bieden van de snelste, meest burdenless ervaring voor zijn tech-savvy gebruikers. De OnePlus 8-serie is uitgerust met displays met een zeer hoge ververssnelheid en zet daarmee een nieuwe standaard voor de smartphonebranche.

“De OnePlus 8-serie is de krachtigste en mooiste smartphoneserie die we tot nu toe op de markt hebben gebracht”, zegt Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. “Dankzij de naadloze kijkervaring van het toonaangevende 120 Hz-display van de OnePlus 8 Pro, en het slanke, compacte design van de OnePlus 8, zorgen we voor een geheel nieuwe, burdenless, premium gebruikerservaring.”

De OnePlus 8-serie is ook de eerste volledige smartphoneserie van OnePlus die over 5G-connectiviteit beschikt. Daarmee zijn gebruikers een van de eersten die profiteren van de hoge snelheden van 5G-technologie. Het bedrijf bracht vorig jaar in Europa zijn eerste 5G-toestel uit. De nieuwe serie luidt als een van de eerste in de branche het 5G-tijdperk breder in.

Sinds zijn oprichting in 2013 maakt OnePlus flagship-toestellen die gebruikers voorzien van de best mogelijke Android-ervaring. Met de introductie van zijn nieuwste flagship-producten – inclusief robuuste performance, opvallende designs en een naadloos display – streeft OnePlus ernaar zijn gebruikers wereldwijd te ondersteunen met een verrijkte digitale ervaring.