OnePlus Buds Z2

OnePlus introduceert de OnePlus Buds Z2: de nieuwste en volledig draadloze oordopjes van het merk die actieve ruisonderdrukking toegankelijker maken. De OnePlus Buds Z2 hebben actieve ruisonderdrukking tot 40 dB, 11 mm dynamische drivers en een trio van microfoons op elk oortje voor uitstekende belkwaliteit. De OnePlus Buds Z2 hebben bovendien een batterijduur van 38 uur en ondersteunen Flash Charge, voor vijf uur luistertijd na slechts tien minuten opladen.

“De OnePlus Buds Z2 zijn een belangrijke mijlpaal voor OnePlus’ reeks draagbare audioproducten”, zegt Pete Lau, oprichter van OnePlus. “De OnePlus Buds Z2 bieden uitzonderlijke actieve ruisonderdrukkingstechnologie, een kwalitatieve audio-ervaring, en een uitstekende batterijduur tegen een toegankelijker prijs dan ooit tevoren.”

De OnePlus Buds Z2 bieden ruisonderdrukking tot 40 dB, zodat gebruikers van hun favoriete playlists kunnen genieten zonder gestoord te worden door luide omgevingsgeluiden. De OnePlus Buds Z2 hebben ook dezelfde 11 mm dynamische drivers als de OnePlus Buds Pro, waardoor gebruikers beschikken over rijke bas, messcherpe hoge tonen en Dolby Atmos-ondersteuning. De nieuwe draadloze oordopjes ondersteunen Bluetooth 5.2, leveren met de Pro Gaming-modus een latentie zo laag als 94 ms, en hebben drie geluidsmodi: Cinematic Movie, Immersive Music en Mobile Gaming. Tot slot beschikken de OnePlus Buds Z2 over een Transparency Mode voor wanneer gebruikers naar muziek of podcasts willen luisteren en tegelijkertijd in contact willen blijven met de wereld om hen heen.

De OnePlus Buds Z2 zijn verkrijgbaar in de kleurstellingen Pearl White en Obsidian Black. Verder zijn ze voorzien van een verfijnd cd-patroondesign, een lichtere bouw en een steel die 15 procent korter is dan die van de originele OnePlus Buds Z. De oortjes zelf hebben een IP55-geclassificeerd binnenwerk en zijn voorzien van een hyrofobe nanocoating, waardoor ze bestand zijn tegen water en zweet. Ook de case van de OnePlus Buds Z2 heeft een IPX4-classificatie, voor bescherming tegen waterdruppels. Elk OnePlus Buds Z2-oortje heeft drie MEMS-microfoons (feedback-, feedforward- en beamforming-microfoons) die samenwerken om ervoor te zorgen dat je stem luid en duidelijk te verstaan is – zelfs in een luide omgeving.

De OnePlus Buds Z2 bieden tot 38 uur luistertijd na één keer opladen met de meegeleverde oplaadcase. De draadloze oordopjes ondersteunen ook Flash Charge, voor vijf uur luistertijd na slechts tien minuten opladen. Eenmaal opgeladen en klaar om te gaan, koppel je de Buds Z2 snel en eenvoudig met je OnePlus-telefoon dankzij Google Fast Pair. De OnePlus Buds Z2 ondersteunen ook ‘Find My Buds’, waarmee gebruikers hun oordopjes snel terugvinden, mochten ze kwijt zijn.

Gebruikers zonder OnePlus-telefoon kunnen de HeyMelody-app downloaden om toegang te krijgen tot een reeks van personaliseringsfuncties en instellingen, zoals de mogelijkheid om te selecteren wat er gebeurt bij drie keer tikken op de Buds Z2. De HeyMelody-app kan ook gebruikt worden om te schakelen tussen de twee aanpasbare ruisonderdrukkingsmodi van de Buds Z2, om een pasvormtest uit te voeren om zeker te weten dat de Buds Z2 juist worden gedragen, en om de Buds Z2-functie Find My Buds te gebruiken. Wanneer de OnePlus Buds Z2 gekoppeld zijn aan een OnePlus-smartphone zijn al deze features zonder de HeyMelody-app beschikbaar en toegankelijk, direct via de Bluetooth-instellingen.