OnePlus kondigt stunts aan

OnePlus viert Black Friday een hele maand lang. Daarom biedt het smartphonemerk de beste prijzen op producten die tot nu toe in 2021 op de markt zijn verschenen, exclusief op oneplus.com. De maandlange aanbieding ging van start op 29 oktober en omvat grote kortingen tot wel 200 euro op het nieuwste en meest geavanceerde flagship-toestel OnePlus 9 Pro, uitgerust met een uitzonderlijke camera-ervaring met het Hasselblad Camera for Mobile-systeem, evenals op de ultra-premium OnePlus 8T. Het even krachtige flagship-toestel OnePlus 9 is sterk afgeprijsd tot 150 euro, terwijl het razend populaire middenklasse-toestel OnePlus Nord te koop is voor 130 euro minder dan de winkelprijs.

OnePlus’ nieuwste en meest krachtige toestel in de mid-range categorie – OnePlus Nord 2 5G, uitgerust met verschillende flagship-functies en aangedreven door AI – is ook beschikbaar voor een korting tot 50 euro op zijn hogere SKU-variant (12GB+256GB). De OnePlus Nord CE 5G, gelanceerd in juni 2021, biedt dezelfde snelle en soepele OnePlus-ervaring aan 50 euro korting.

Daarnaast zijn OnePlus Buds Pro, de eerste slimme adaptive noise cancellation (ANC) premium draadloze oordopjes van het bedrijf, verkrijgbaar aan 10 euro korting. Andere audio-apparaten van OnePlus, zoals de OnePlus Buds Z, krijgen tot 30 euro korting, terwijl de OnePlus Bullets Wireless Z tot wel 25 euro goedkoper zijn. De OnePlus Watch, OnePlus’ eerste wearable voor de wereldwijde markt, is ook afgeprijsd tot 20 euro, terwijl alle OnePlus accessoires zoals OnePlus rugzakken, fanny packs, T-shirts, drinkflessen, hoesjes, screen protectors en andere producten allemaal verkrijgbaar zijn aan een vaste korting van 50%.

OnePlus zet haar community altijd in het middelpunt van al haar initiatieven, en de uitrol van de maandlange Black Friday-aanbiedingen is een perfecte gelegenheid voor alle OnePlus-communityleden en -fans om te genieten van de kwaliteit die ze van het merk gewend zijn, aan een lager prijsje.